Arsuz’da İlköğretim Haftası

12 Eylül 2019 Perşembe 10:44
Bu haber 656 kez okundu

Okulların açılması nedeni ile Arsuz ‘da düzenlenen ilköğretim haftası programı bu yıl Uluçınar ilk ve orta okulumuzda düzenlendi.

Arsuz'da İlköğretim Haftası

Okulların açılması nedeni ile Arsuz ‘da düzenlenen ilköğretim haftası programı bu yıl Uluçınar ilk ve Ortaokulumuzda düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program,    İlköğretimin önemi, okulun öğrenci yaşamında ve ülkemiz geleceğindeki rolünü içeren konuşmalar, günün anlamına binaen okunan şiirler, halk oyunları gösterileri, okula yeni başlayan öğrenciye büyüklerin bayrak teslimi ile devam etti.

Program sonunda Kaymakam Musa Sarı, Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven ile birlikte ve öğrencileri de yanlarına alarak ders zilini çaldılar. Sonrasında okul idarecileri ve öğretmenlerle sohbet eden misafirler sınıflarda öğrencileri ziyaret edip onlarla okula ve eğitime dair sohbet ettiler.

Programa Kaymakam Musa Sarı, Belediye Başkanı Asaf Güven ve eşi, Emniyet Müdürü Halil Karabacak, Siyasi ve Sivil Toplum kurulu Temsilcileri, kurum müdürleri, okul yöneticileri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Yorum Gönder