Bahçeşehir Koleji Dörtyol’a Yakışacak

16 Şubat 2022 Çarşamba 11:17
Bu haber 659 kez okundu

Bahçeşehir Koleji Dörtyol Kampüsü Kurucu Temsilcisi Kadircan Karakayalı, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında faaliyete başlayacak olan okulun bölgeye ayrı bir değer kazandırmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Bahçeşehir Koleji Dörtyol'a Yakışacak

Bahçeşehir Koleji Dörtyol Kampüsü Kurucu Temsilcisi Kadircan Karakayalı, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında faaliyete başlayacak olan okulun bölgeye ayrı bir değer kazandırmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Bahçeşehir Koleji Dörtyol tanıtımı düzenlenen basın toplantısıyla Dörtyol Ticaret ve sanayi Odası’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Bahçeşehir Okulları Genel Müdürü Özlem Dağ, Genel Müdür Yardımcısı Savaş Bayar, Atila Karakayalı ve basın mensupları katıldı.

Bahçeşehir Koleji Dörtyol Kurucu Temsilcisi Kadircan Karakayalı, mevcut okulu kolejin konseptine uygun bir şekilde onarımını gerçekleştirerek, yeni eğitim ve öğretim yılına yetiştireceklerini kaydetti.

Bahçeşehir Koleji’nin bölgeye ayrı bir heyecan getirdiğinin altını da çizen Kadircan Karakayalı, mevcut okul binasına ek olarak kapalı yüzme havuzu ve spor salonu ekleyeceklerini dile getirerek, “Öğrenci kapasitemizi arttırarak 1200’e çıkardık. Bölgedeki yetenekli çocuklarımız, dünya okulunda eğitim görmenin şansını yakalayacaklar. Bahçeşehir Okulları’nın tüm eğitim ve teknik imkanlarını öğrencilerimizin önüne sereceğiz” dedi.

Genel Müdür Özlem Dağ ise, ülke genelinde Bahçeşehir Okulları olarak Edirne’den Kars’a kadar tüm ülke genelinde kampüslerinin bulunduğunu belirterek, “Bizim tek amacımız hedefe giden öğrencilerimizi geleceğe hazırlayacağız. Şu an Körfez’de Hatay ve İskenderun’dan sonra Dörtyol’da da Bahçeşehir Koleji’ni kurmanın heyecanını yaşıyoruz. Dörtyol Bölgesi bilsin ki başta Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel olmak üzere Bahçeşehir Okulları’nın tüm desteği burada olacağız. Çoğu zaman Genel Müdür Yardımcımız Savaş Bayar burada olacak” diye konuştu.

Genel müdür Yardımcısı Savaş Bayar da, ülke genelinde 150. Koleji faaliyete geçirmeye hazırlandıklarını ifade ederek, başarılı öğrenci kervanına Erzin, Dörtyol ve Payas da katılacağını belirtirken, kendisinin de bu okulda olacağını sözlerine ekledi.





Yorum Gönder