Eğitim’de YÜKSELİŞ Farkı!

22 Ocak 2019 Salı 17:12
Bu haber 1126 kez okundu

Kurulduğu günden bu yana eğitim camiasında farklı bir yer edinen İskenderun Yükseliş Koleji yaptığı yenilikler ve sürekli gelişimiyle eğitim sektörünün parlayan yıldızı olarak dikkat çekiyor.

Eğitim'de YÜKSELİŞ Farkı!

Kurulduğu günden bu yana eğitim camiasında farklı bir yer edinen İskenderun Yükseliş Koleji yaptığı yenilikler ve sürekli gelişimiyle eğitim sektörünün parlayan yıldızı olarak dikkat çekiyor. Eğitim ve öğretime yönelik yatırımların bir toplumun geleceği için en önemli yatırım olduğunu belirten Yükseliş Koleji Kurucusu hayırsever İşadamı Nuri Üysen, nitelikli ve kaliteli eğitimle ülkemizin gelecek nesillerini en iyi şekilde yetiştirmeyi ilke edindiklerini söyledi.

Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun ve Mega Medya Grubu Genel Müdürü Semir Yazıcı, bu yıl eğitim öğretim yılında hizmete açılan Hatay’da eğitim sektörünün parlayan yıldızı ‘Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü’ne ziyarette bulundu.

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Genel Müdürü Aykut Davut Öktem ile birlikte Mega Medya Ailesi’ne Okulu gezdiren Okulun Kurucusu Nuri Üysen, Medeniyetler Şehri Hatay’ın eğitimdeki geleceğini değiştirmek İskenderun’un marka değerine katkıda bulunmak ve ülkemizin eğitim vizyonuna ışık tutmak için bu yola çıktıklarını belirtti.

Mega Medya Ailesi’ne Okulu gezdiren Okulun Kurucusu Nuri Üysen; “İlkemiz; diğer okullarla kıyas yapmak değil, en iyisi olmaktır. Okulumuz eğitimin sadece bilgiden ibaret olmadığını, sosyal, kültürel ve bireysel faaliyetlerin de, bireylerin yetişmesinde son derece önemli olduğunu bilerek bu alanlardaki faaliyetleri yoğun bir şekilde uygulamaktadır. Her öğrencimiz kendini değerli ve özel hissetmelidir. Bu kapsamda onlara her türlü imkân sağlanmaktadır. Okulumuzda kapalı ve açık spor salonları, laboratuvarlar, teknoloji sınıfları, kütüphane, seminer salonu, yabancı dil merkezi, öğrencilerimizin eğlenerek öğrenmelerini sağlayan Planetaryum ve Dof öğrencilerimize ayrıcalık sağlayan özgün ve örnek bir uygulamadır. Yükseliş koleji bilim kampüsü ile sağlam zihinler ile güvenilir yarınlara hızla yol alıyoruz. Yükseliş kolejimizi İskenderun ve Hatay’a kazandırmaktan büyük gurur duyuyoruz. Eğitimde sıradan bir okul düşüncesinden çıkıp; yepyeni bir anlayışla “akademi” eğitimine başladık. Bilim, uzay, sanat, spor, değerler, dil ve sınavlara hazırlık akademilerimizle öğrencilerimize üniversite yolunda, akademik sosyal ve kültürel alanlarda tam donanımlı eğitim veriyoruz.” dedi.

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Genel Müdürü Aykut Davut Öktem; “ Yüksek teknolojiyle donatılmış örnek bir kampüsle öğrencilerimize Anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu ve fen lisesi olmak üzere hizmet vermekteyiz. Eğitimi sıradan bir okul düşüncesinden çıkarıp yepyeni bir anlayışla akademi eğitimlerini uyguluyoruz. Bilim akademisi, uzay akademisi, sanat akademisi, spor akademisi, değerler akademisi, sınavlara hazırlık akademimizle birlikte 21 kulüp çalışmamız ile öğrencilerimize tam donanımlı bir eğitim veriyoruz. İçerisinde; sanat sokağı, bilim sokağı, akıl oyunları atölyesi, görsel sanatlar, çift dil eğitimli yabancı dil kulübü, müzik atölyesi olan dev kompleksin içeriğinde Hatay’ın ilk bilim kampüsü olarak uygulamalı eğitim adına ihtiyaç duyulan her ortamı sunmuş bulunmaktayız.” İfadelerini kullandı.

Yorum Gönder