Etwinning Bayrağı ‘Yükseliş’te Dalgalanıyor!

13 Temmuz 2021 Salı 12:40
Bu haber 595 kez okundu

‘Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü’ Avrupa standartlarında bir okul olduğunu ispatlayarak ‘etwinning okul etiketi’ ve ‘eTwinning okul bayrağı’ nı aldı.

Etwinning Bayrağı ‘Yükseliş'te Dalgalanıyor!

 ‘Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü’ Avrupa standartlarında bir okul olduğunu ispatlayarak ‘etwinning okul etiketi’ ve ‘eTwinning okul bayrağı’ nı aldı.

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, yaptığı açıklamada, “etwinning okul etiketi”ve “eTwinning okul bayrağı” nı aldıklarını, bunun haklı gururunu yaşadıklarını belirterek “etwinning okulu” olmak demek, okuldaki tüm branş öğretmenleri arasında harika bir işbirliği, uyum ve takım çalışması var, demektir.

eTwinnining okulu olmak demek, Avrupa ve Türkiye’deki tüm okullara model okul olma ayrıcalığına sahip olmak ve diğer okullara ilham kaynağı olmak demektir.

eTwinning okulu olmak demek, Yenilikçi öğrenme metod ve tekniklerinde, lider okul olma özelliği taşımak, uzun süren eğitim yolculuğunda Ulusal Kalite Etiketi, Avrupa Kalite Etiketi, Avrupa İnternet Güvenliği Etiketi ve birçok değerli projeye imza atarak başarısını Uluslararası alanda kanıtlamış okul olmak, demektir.”

Genel Müdür Aykut Davut Öktem, açıklamasının devamında, “Okulumuzun eTwinning projelerini başarılı bir şekilde yürütüp eTwinning okulu kriterlerini yerine getirdiğini belirterek bu değerli ödülü okulumuza kazandıran Ortaokul Müdürümüz Serkan Kaya ve İngilizce zümre öğretmenlerimize Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü adına sonsuz teşekkürlerimi sunar, başarılarının devamını dilerim.” dedi.





Yorum Gönder