İSTE’ den Sivil Havacılık Etkinliği

02 Aralık 2019 Pazartesi 17:42
Bu haber 633 kez okundu

İskenderun Teknik üniversitesi havacılık topluluğu 7 Aralık dünya sivil havacılık gününde unutulmayacak bir etkinlik hazırlıyor.

İSTE' den Sivil Havacılık Etkinliği
İskenderun Teknik üniversitesi havacılık topluluğu 7 Aralık dünya sivil havacılık gününde unutulmayacak bir etkinlik hazırlıyor. 7 Aralık Cumartesi günü 13.00-21.30 saatleri arasında İskenderun Teknik Üniversitesi Merkez kampüste gerçekleştirilecek etkinliğe giriş ücreti olarak sadece kedi-köpek maması toplanacak.

Aynı zamanda güzel  bir sosyal mesaj da barındıran etkinlik program akışı şu şekilde olacak: “Saat 13.00 da başlayacak konferans ile birbirinden değerli misafirlere ev sahipliği yapılacak. THY pilotu Emin Elif Özdemir, dispatcher Mahmut şimşek, Antalya Tatca şube başkanı Emin Süme, havacılık fotoğrafçısı Sıtkı Atasoy, başkent yıldızları uçuş okulu kalite müdürü ve havacılık öğretmeni Gülin Uçar’ın da aralarında bulunduğu zengin bir misafir kadrosuna sahip. Bu renkli konferansın hemen ardından 7 den 70 e herkesi eğlendirecek birçok etkinlik program içinde olacak. Şenliğin kapanışı ise konserlerle son bulacak. Konser etkinliklerinde sahnede yer alacak olan grup yirmi7, Yiğit Taşcılar ve İroni İskenderun halkına harika bir müzik ziyafeti sunacak. İskenderun Teknik Üniversitesi Havacılık topluluğunun hazırlamış olduğu şenlikler değerli İskenderun halkını bekliyor.

Yorum Gönder