İSTE Engelsiz Yaşama Destek Verdi!

08 Aralık 2016 Perşembe 11:40
Bu haber 1575 kez okundu

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri Yrd. Doç. Dr. Mehmet Naz Koordinatörlüğünde 'Engelsiz Yaşam' ve 'Geri Dönüşüm' farkındalığı oluşturmak adına ‘Plastik Kapak’ adlı sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi.

İSTE Engelsiz Yaşama Destek Verdi!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri Yrd. Doç. Dr. Mehmet Naz Koordinatörlüğünde  “Engelsiz Yaşam” ve “Geri Dönüşüm”  farkındalığı oluşturmak adına ‘Plastik Kapak’ adlı sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi.

İSTE Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri, “Engelsiz Yaşam” ve “Geri Dönüşüm”  farkındalığı oluşturmak adına başlattıkları sosyal sorumluluk projesinde, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nin 2011 yılından bu yana yürüttüğü “Plastik Kapak” isimli kampanyasına destek olarak farkındalık oluşturdu.

İskenderun Belediyesi’nin de destekleri ile İskenderun içerisinde belirlenen noktalara “Engelsiz Yaşam” kutuları yerleştirdiklerini belirten İSTE Sosyal Sorumluluk Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Naz; “3 Aralık Dünya Engelliler Gününde anlamlı bir projeye bizlerde destek vermek İSTE’dik. Geri dönüşümünden elde edilen gelir sayesinde engelli vatandaşlarımızın hayatlarına katkıda bulunmayı amaçlayan projenin olabildiğince büyük kitlelere ulaşmasını hedefleyerek toplumun bilinçlenmesini amaçladık. Plastik Kapak ve bu gibi sosyal sorumluluk projeleri, İSTE ve ilçemizdeki kurumların desteğiyle durmaksızın devam edecek” sözleri ile İSTE’nin sosyal sorumluluk hususunda farkındalık oluşturmaya devam edeceğini belirtti.

Yorum Gönder