İSTE Kampüsü Güzelleşiyor!

28 Kasım 2016 Pazartesi 11:19
Bu haber 1545 kez okundu

Master Planı’nı hazırlayan İSTE’deki kampüs düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

İSTE Kampüsü Güzelleşiyor!

Master Planı’nı hazırlayan İSTE’deki kampüs düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Geçtiğimiz haftalarda açıklanan Master Planı gerçekleştirmek için kolları sıvayan İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) kampüs düzenleme çalışmalarına ağırlık veriliyor. Bu bağlamda, kampüs içindeki ana yollar, yaklaşan kış öncesi İskenderun Belediyesi tarafından asfaltlandı. Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil asfaltlama çalışmalarını yerinde izledi.

Kampüsün daha yaşanabilir ve ulaşılabilir bir yer olması gerektiğini her fırsatta belirten Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli; “Amacımız öğrencilerimizin, çalışanlarımızın ve ziyaretçilerimizin güvenle gezip dolaşabilecekleri, boş zamanlarını daha verimli geçirebilecekleri yaşayan canlı bir kampüs oluşturmak. Kampüste yürüyüş ve bisiklet yolları olsun istiyoruz, trafik sorunu olmasın istiyoruz. Bu nedenle, kampüs içi yolların, kaldırımların ve refüjlerin iyi durumda olması gerekiyor. Bu vesileyle, yürütülen asfalt çalışmaları ve destekleri için İskenderun Belediye Başkanı Sayın Seyfi Dingil’e ve ekibine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise; “İskenderun Teknik Üniversitesi’ni güzelleştirmek için gereken her türlü desteği vereceklerini belirterek; “İskenderun’a yakışan ve Türkiye’ye örnek olacak bir kampüs için, çevre düzenlemesi çalışmalarında İSTE’ye yardımcı olacağız. Bilim Merkezi’nin temelini de en kısa zamanda atacağız” dedi.

Yorum Gönder