İSTE’yenlere Tablet!

19 Temmuz 2017 Çarşamba 13:05
Bu haber 1224 kez okundu

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) 2017 LYS tercih işlemleri sonucunda lisans programlarına yerleşen ve kayıt yaptıran tüm öğrencilere TABLET veriyor.

İSTE'yenlere Tablet!
İSTE TEKNOVERSİTE vizyonu kapsamında uygulanan öğrenme ekosistemini güçlendirmek amacıyla, eğitim-öğretim-araştırma süreçlerinde kullanılmak üzere, 2017 LYS tercih işlemleri sonucunda İSTE lisans programlarına yerleşen ve kayıt yaptıran tüm öğrencilere (özel yetenek sınavları ile öğrenci kabul eden programlar hariç) bir adet TABLET verileceğini duyurdu.

Yapılan duyuruda, "Sponsor desteği (Sponsorlar ayrıca ilan edilecektir) ile yapılan bu proje, gerekli finansman sağlanabildiği takdirde; ön lisans ve özel yetenek sınavları ile öğrenci kabul eden programlar için de genişletilebilir.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE); bu projenin yürütülmesi, sürdürülmesi, gerektiğinde durdurulması, kapsamının belirlenmesi, tabletlerin konfigürasyonun belirlenmesi ve proje ile ilgili değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Mezun olan veya üniversiteden herhangi bir sebeple ayrılan öğrencilere verilen TABLETLER geri alınacaktır." ifadelerine yer verildi.

Yorum Gönder