Kentimizin Gurur’u; “İSTE”

13 Temmuz 2019 Cumartesi 17:29
Bu haber 737 kez okundu

Türkiye’nin genç ve dinamik Üniversitesi İSTE, pozitif çalışmaları ve Bilim’e katkılarıyla İskenderun’un gurur kaynağı olmaya devam ediyor.

Kentimizin Gurur'u;  'İSTE”
Türkiye’nin genç ve dinamik Üniversitesi İSTE, pozitif çalışmaları ve Bilim’e katkılarıyla İskenderun’un gurur kaynağı olmaya devam ediyor.
İskenderun Teknik Üniversitesi, Üniversite Araştırma Laboratuarı’nın (ÜNİAR) TÜMA-2019 sıralamasında başarı grafiğini yükselterek Türkiye Genelinde ‘Kurumun Yönetim ve İşleyişinden Memnuniyet Sıralaması’nda bir sıra daha yükselerek, 7. Sıradaki yerini aldı. 
İstanbul, Hacettepe, Sanko, İzmir gibi üniversiteleri geride bırakan İSTE, İskenderun’u bu yıl da gururlandırdı.
Kentin Komodor gemisi İskenderun Teknik Üniversitesi, vizyoner, çalışkan ve üretken Rektörü Prof.Dr. Türkay Dereli ve değerli akademisyen kadrosu ile cesur ve emin hamlelerle hedefine doğru yol almaya ve muhteşem işleri başarmaya devam ediyor.
Bilimsel ve akademik faaliyetlerde yaptıklarıyla sürekli adından başarıyla söz ettiren Genç Üniversite İSTE, Özgün Teknoversite vizyonuyla Bilim ve mühendislik dünyasına önemli katkılarda bulunmaya devam ederken akademik başarıları her yıl katlanarak büyümeye devam ediyor.
Başarılı vizyoner, üretken çalışmaları ve üstün gayretleriyle TÜMA ÜNİAR 2018 Gümüş Ödülüne layık görülen İSTE Rektörümüz Prof. Dr. Türkay Dereli’yi; bu gururu İskenderun’a, Hatay’a taşıdığı için kent halkı olarak şükran duygularımızla tebrik ediyoruz.
Bu haklı gururu yaşayan ve İlimize yaşatan Rektör Dereli başta olmak üzere tüm ekibini,  İSTE’nin çalışkan Akademisyenlerini kentimiz adına yürekten kutluyoruz. Başarılarının artarak devam etmesi umuduyla şükranlarımızı sunuyoruz.
-Türkiye 7.’lik ödülü İSTE’nin,
-Gümüş Ödül Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli’nin,
-İSTE ve Rektör Bizim,
-Hatay ve İskenderun; Bu Gurur Hepimizin…!

Yorum Gönder