Miniklerin Cumhuriyet Bayramı Coşkusu!

28 Ekim 2017 Cumartesi 12:11
Bu haber 980 kez okundu

Nene Hatun Anaokulu’nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla kutlandı.

Miniklerin Cumhuriyet Bayramı Coşkusu!

Nene Hatun Anaokulu’nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla kutlandı.

Bu yıl eğitim öğretime başlayan minik öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen kutlama etkinliklerinde, minikler yaptıkları gösteriler ile velilerine duygu dolu anlar yaşattılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan etkinlikte öğrencilerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın anlam ve önemini belirten şiir ve şarkıları okumasıyla başladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması etkinlikleri için hafta boyunca hazırlandıklarını söyleyen Nene Hatun Anaokulu Müdürü Nimet Çelikbaş, “Nene Hatun Anaokulu olarak minik öğrencilerimizin bu ilk yılında Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doyasıya yaşamaları için bir etkinlik düzenledik. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının yokluk ve imkansızlıklar içerisinde kazanmış oldukları Kurtuluş Savaşı sonrası ilan edilen Cumhuriyet sayesinde şu anda yaşadığımız Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmıştır. Ülkemizin kutladığı en önemli bayramlardan biri olan Cumhuriyet Bayramının bu yıl 94. Yılını kutluyoruz. Bizlerde Nene Hatun Anaokulu olarak sevgili çocuklarımız ve siz değerli velilerimiz birlikte Cumhuriyet Bayramını kutlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu çalışmalara emek veren öğretmenlerimize ve minik öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Minik öğrencilerin düzenlediği birbirinden güzel gösterilerine velileri de alkışlarıyla destek verirken, çocuklarını cep telefonu ile görüntülemek için birbirleriyle yarıştılar.




Yorum Gönder