Öğrenciler İlk Sahnelerinde Ayakta Alkışlandı

28 Mayıs 2018 Pazartesi 17:06
Bu haber 1156 kez okundu

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Tatarlı İlköğretim Okulu 4’üncü sınıf drama öğrencileriyle, sahneledikleri tiyatro gösterisinde buluştu.

Öğrenciler İlk Sahnelerinde Ayakta Alkışlandı

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Tatarlı İlköğretim Okulu 4’üncü sınıf drama öğrencileriyle, sahneledikleri tiyatro gösterisinde buluştu.

Yoğun ders programını geride bırakıp, sanatla bütünleşen öğrenciler Kaymakam Sarı karşısında oldukça heyecanlanırken, başarılı sahne performansları izleyenlerden tam not aldı.

Gözcüler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda, Duygu Dansı, Modern Kül Kedisi ve Kafası Karışık Masallar adlı oyunlarda rol alan 9 yaşındaki minik öğrenciler, sahnede adeta devleşerek usta sanatçılara taş çıkarırken, bol bol alkış topladı.

Kaymakam Musa Sarı’nın yanı sıra, Kaymakam Adayı Burak Bozkurt Gürses, okul müdürleri, öğretmenler ve velilerin katıldığı etkinlikte, öğrencileri sanatla buluşturan Tatarlı İlköğretim Okulu Drama Öğretmeni Nuray Bozdemir, gösteriler sonrası öğrencilerini tek tek tebrik ederken, kendilerini yalnız bırakmayan ve alkışlarıyla destek olan başka Kaymakam Sarı olmak üzere herkese teşekkür etti.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da, eğitimde dersler kadar sosyal etkinliklerin de çok önemli olduğuna vurgu yaparak, “Öğrencilerimizin kendilerini geliştirmek için bu tarz aktivitelerde bulunması bizleri mutlu ediyor. Bu tarz sanatsal çalışmalarda önemli olan çocuklarımızın kendilerine olan güvenlerini pekiştirmek, kendilerini daha rahat ifade edebilmelerini ve yeteneklerinin farkında olmalarını sağlamaktır. Bunu da başaracaklarını sahneledikleri oyunları seyrederek gördük. Drama eğitimlerin geliştirilmesi ve bu oyunların farklı yerlerde de sahnelenmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi. 

Yorum Gönder