Öğretmene ve Başarılı Öğrenciye İkramiyeler Yükseliş'te Zirve Yaptı

25 Kasım 2023 Cumartesi 17:19
Bu haber 166 kez okundu

Öğretmenine verdiği değer, öğrencilerine sunduğu imkanlarla her zaman gönüllerde taht kuran Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Duayen Eğitimci Nuri Üysen, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün eğitime verdiği öneme dikkat çekti ve bir kez daha sözde bırakmadı, gönülleri bir kez daha fethederek 'En Baba Eğitimci' ünvanının hakkını bir kez daha verdi.

Öğretmene ve Başarılı Öğrenciye İkramiyeler Yükseliş'te Zirve Yaptı

Öğretmenine verdiği değer, öğrencilerine sunduğu imkanlarla her zaman gönüllerde taht kuran Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Duayen Eğitimci Nuri Üysen, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün eğitime verdiği öneme dikkat çekti ve  bir kez daha sözde bırakmadı, gönülleri bir kez daha fethederek 'En Baba Eğitimci' ünvanının hakkını bir kez daha verdi.

Yükseliş Koleji Öğretmenine Yılda 3 İkramiye Müjdesi

Yükseliş Koleji Kurucusu Duayen Eğitimci Nuri Üysen 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, şahsi bütçesinden ikramiye sözünü öğretmenleriyle buluştuğu toplantıda açıkladı.

Öğretmene Yılda 3 İkramiye

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü bünyesindeki tüm öğretmenlere 24 Kasım Öğretmenler Günü, Ramazan ve Kurban Bayramlarında olmak üzere ikramiye müjdesini açıklayan Duayen Eğitimci Nuri Üysen, kendisi de bir eğitimci olması nedeniyle tüm meslektaşlarına katkı vermenin mutluluğunu yaşadı.

YKS ve LGS'de  Türkiye İlk 3 Derecesine Sürpriz Ödül Sözü veren Hayırsever İşinsanı Duayen Eğitimci Nuri Üysen, öğretim kadrosuna ikramiye, YKS ve LGS'de Türkiye ilk 3 derecesine giren öğrencilere Sürpriz ikramiye ödüllerini yine şahsi bütçesinden karşılayacağını  duyurdu.

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Genel Müdürü Başarılı Eğitimci Aykut Davut Öktem, tüm öğretim kadrosu ve öğrenciler adına Kurucusu Nuri Üysen'e teşekkür ederek, 24 Kasım Öğretmenler Günü Sürprizinin gerçekten anlamlı olduğunu söyledi.


Yorum Gönder