Samandağ, Eğitimin Yükselen Değeri ile ‘YÜKSELİŞ’te!

20 Mart 2019 Çarşamba 12:35
Bu haber 763 kez okundu

Eğitim, öğretim sektöründe, Türkiye çapında 57 yıldır kurumsal varlığıyla hizmet veren Yükseliş Koleji’nin Samandağ ilçesinde bu yıl açılan şubesi başarılı çalışmalarıyla yoğun ilgi ve takdir görüyor.

Samandağ, Eğitimin Yükselen Değeri ile ‘YÜKSELİŞ'te!

Eğitim, öğretim sektöründe, Türkiye çapında 57 yıldır kurumsal varlığıyla hizmet veren Yükseliş Koleji’nin Samandağ ilçesinde bu yıl açılan şubesi başarılı çalışmalarıyla yoğun ilgi ve takdir görüyor.

Eğitimin Yükselen Değeri sloganıyla yıllardır Türkiye genelinde eğitim ve öğretim veren Yükseliş Koleji, geçtiğimiz yıl eğitimci Gülcan ve Şemsettin Kayıkçı çiftinin yatırımıyla Samandağ ilçesinde kuruldu. 

Samandağ ilçesinin şehir merkezinde kendi binasında, tam donanımlı ve güçlü, çağdaş eğitimci kadrosuyla eğitim hayatına başlayan Samandağ Özel Yükseliş Koleji Başarılı eğitim sezonunda Samandağlı eğitim camiasının takdir, güven ve beğenisiyle takip ediliyor.

Samandağ Özel Yükseliş Koleji’nin Kurucularından eğitimci Şemsettin Kayıkçı, Samandağ ilçesi eğitim camiasına kazandırdıkları özel okul ile bilgileri paylaşırken gözlerinden gurur ve onur ışıltıları yansıdı.

Kayıkçı şu ifadelere yer verdi; “Yükseliş Koleji ‘Eğitimin Yükselen Değeri’ sloganıyla 57 yıldır Türkiye çapında kurumsal varlığıyla Türkiye eğitim öğretim hayatındadır. Samandağ halkının eğitim ve öğretime verdiği önemi bilerek, bu ihtiyaçtan yola çıkarak Eşim Gülcan Kayıkçı ve diğer kurucu ortaklarımız ile beraber Samandağ Yükseliş Koleji’ni eğitim hayatına kazandırdık. Yükseliş Koleji uzun yıllara dayanan tecrübesi, güçlü idari ve eğitim kadrosuyla Türkiye genelinde başarıyla ayakta kalmış ender eğitim kurumlarından biridir. Samandağ şehir merkezinde kendi binamızı imar ederek, tam donanımlı ve güçlü eğitimci kadromuzla eğitim hayatına başladık. İlk yılımız olmasına rağmen halkımızdan büyük bir ilgi ve teveccüh gördük. Bu büyük eğitim projesinde yer almaktan dolayı heyecanlı ve gururluyuz.

Samandağ Özel Yükseliş Koleji olarak ilk yılımızda Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi bölümlerimizle eğitime başladık. Bu yılki öğrenci yerleştirme sınavında çok iddialıyız. Gelecek yıl Orta Okul öğrencilerimize de eğitim vermeye başlayacağız.”

Yorum Gönder