Seyfi Başkan: ‘Eğitime Destek Olmaya Devam Edeceğiz’

16 Ekim 2018 Salı 17:13
Bu haber 799 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, eğitime her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Seyfi Başkan: ‘Eğitime Destek Olmaya Devam Edeceğiz'

 İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, eğitime her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

İskenderun Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Pirireis Mahallesinde bulunan İskenderun General Şükür Kanadlı Orta Okulu bahçesinde parke taşı döşeme çalışması yapıyor.

‘Yazın Tozdan Kışın Çamurdan Kurtulacaklar’

Kentte bulunan okullara belediyenin imkânları ölçüsünde destek olmaya çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Okul bahçesinde bulunan toprak zemin için çalışma başlattık. Belediye olarak eğitime büyük önem veriyoruz. İmkânlarımız çerçevesinde her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Amacımız öğrencilerimize daha güzel ortamlarda eğitim verilmesini sağlamak. Yapılacak çalışma ile öğrenciler yazın tozdan kışın çamurdan kurtulmuş olacak" dedi.

‘Gençlerimiz Geleceğimiz’

Başkan Seyfi Dingil, “İlçemizdeki okullarımızın çok düzenli ve kaliteli alanlara sahip olmaları için Belediye olarak elimizden gelenin fazlasını yapma gayretindeyiz. Bu kapsamda bugüne kadar birçok okulumuzda çevre düzenlemesi, yeşil alan, spor alanları, parke döşeme ve oyun alanları kazandırdık. Bu çalışmaların asıl gayesi öğrencilerimizin eğitim aldıkları alanların kalitesini yükseltmektir” diye konuştu.

Yorum Gönder