TBF Bölge Şampiyonu ‘İKEM Koleji’ Oldu

23 Mart 2019 Cumartesi 13:24
Bu haber 753 kez okundu

Türkiye Basketbol Federasyonu U18 Genç Bayanlar Bölge Şampiyonası İskenderun’da yapıldı.

TBF Bölge Şampiyonu ‘İKEM Koleji' Oldu
Türkiye Basketbol Federasyonu U18 Genç Bayanlar Bölge Şampiyonası İskenderun’da yapıldı.

İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ‘Bölge Şampiyonası’nda gurubunu lider bitiren İKEM Koleji Spor Kulübü, Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni yenerek bölge şampiyonu oldu.

İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Ferit Ali Gündel, şampiyonanın fair play kuralları çerçevesinde sakatlık olmadan, dostluk ve centilmenlik içinde geçtiğini belirterek, tüm sporculara mücadelelerinden dolayı teşekkür diledi. Gündel, “İskenderun’da basketbol şampiyonası heyecanını yaşamaya devam ediyoruz. Bu turnuvaya da pek çok şehrimizden takımlar geldi. İlçemizde şampiyonalar önümüzdeki süreçlerde de devam edecek. Şampiyon olan kentimizin takımı İKEM Koleji Spor Kulübü’nü tebrik ediyor, Anadolu Şampiyonası’nda başarılar diliyorum. İnanıyorum ki, Türkiye Şampiyonası’na katılarak şehrimizi en iyi şekilde temsil ederek, şampiyon olarak dönecektir” dedi.

Türkiye şampiyonası finallerine katılacak olan İKEM Koleji Spor Kulübü U18 Bayan Basketbol Takımı, ‘namaglûp’ unvanını burada da sürdürerek, Türkiye şampiyonluğunu hedefliyor.

Türkiye Şampiyonası Yarı Final maçları 30 Nisan ve 3 Mayıs tarihleri arasında Karaman’da oynanacak.

Yorum Gönder