YÜKSELİŞ’in Yükselen Değerleri Mezun Oldu

08 Haziran 2018 Cuma 13:58
Bu haber 960 kez okundu

Özel İskenderun Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Mezuniyet Töreni büyük coşkuyla kutlandı.

YÜKSELİŞ'in Yükselen Değerleri Mezun Oldu

Özel İskenderun Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Mezuniyet Töreni büyük coşkuyla kutlandı. Sınıf öğretmenlerinin öncülüğünde öğrencilerin yürüyüşüyle başlayan programa, ADA ve ATA robotları da misafirleri selamlamladı.

Özel İskenderun Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Genel Müdürü Aykut Davut Öktem yaptığı konuşmasında, “Sayın velilerimiz gözünüzden sakındığınız evlatlarınızı bize emanet ettiğiniz için teşekkür ederim. Yükseliş Koleji olarak kendine güvenen, dürüst, ahlaklı, vatanını seven bireyler olarak evlatlarınızı size teslim etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bundan sonraki mezuniyet ve karne törenlerimizi yeni kampüsümüzde yapacağız. Mezun olan tüm öğrencilerimize başlarılar diliyorum.

Daha sonra müzik öğretmenleri Bilgen Kasar, Yeliz Özonur, Ses sanatçısı Habib ve Beden Eğitimi Öğretmeni öncülüğünde hazırlanan ritim ve koro büyük alkış aldı.

Okul birincisi Cihan Yeşildağ’ın kütüğe ismini çakmasının ardından, bayrak ve flama teslimi yapıldı. Okulun kurucusu Nuri Üysen konuşmasında, “Yükseliş Koleji ailesi olarak, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, soran, sorgulayan, kendisini gerçekleştiren bireyler yetiştirmek amacıyla çıktığımız bu yolda inşallah yeni kampüsümüzde de aynı anlayışla ülkesine bağlı bireyler yetiştirmek temel amacımızdır. Okulumuzu bir öğretim yuvası olmaktan daha çok bir Bilim Kampüsü haline getirmeyi planlıyoruz ve bu planlarımızı çok kısa bir süre içinde gerçekleştireceğiz” dedi.

Anadolu Lisesi Genç Grubunun mini konseri misafirlere keyifli dakikalar yaşatırken, Onuncu Yıl marşıyla birlikte Beden Eğitimi Öğretmeni Nesrin Üzer’in komutuyla öğrenciler keplerini havaya atarken velilerde duygulu dolu anlar yaşadı.

İlkokuldan 48, ortaokuldan 52 ve de liseden 48 olmak üzere toplamda 148 mezun veren Özel Yükseliş Koleji, Bilim Kampüsü’ne taşınma arefesinde önemli ve özel bir heyecan yaşadı.

İzmir Marşı ile kapanışı gerçekleştirilen okulda,  okul yönetimi öğrencilerini, “Yeni bir dönem başlıyor hayatınızda ve her şey sizin şekillendirdiğiniz şekilde yol alacak. Umarım bu hayat size hep güler, şans ve başarı her zaman sizlerle olsun. Sizleri çok seviyoruz” diyerek uğurladı. 

Yorum Gönder