Park Forbes Açıldı!

18 Haziran 2016 Cumartesi 18:16
Bu haber 1448 kez okundu

Hatay’ın İskenderun ilçesinde açılışı aylardır beklenen İskenderun’un yeni yaşam merkezi Park Forbes kapılarını açtı. 125 milyon dolar bedelle tamamlanan Park Forbes’in açılışına vatandaşların ilgisi görülmeye değerdi. En seçkin Dünya markalarının bir araya geldiği Park Forbes, İskenderun sahilinde en keyifli vakit geçirilebileceği muhteşem bir atmosfer ortaya koyuyor.

Park Forbes Açıldı!

Kapalı alanı kadar güzel vakit geçirilebilecek, gün batımı dahil en güzel körfez manzarası ile doyumsuz sohbetlerin yapılabileceği geniş terasıyla Park Forbes ilk günden herkesten tam not aldı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, JLL Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş,  İSSİAD Başkanı Recep Atakaş, AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu’nun, yatırımcı Zelluh ailesiyle birlikte açılışını yaptıkları Park Forbes, herkes tarafından çok beğenildi.

Dünya markalarının İskenderunlularla buluştuğu Park Forbes AVM’de, İskenderun Körfezi’nin eşsiz güzellikteki manzarası eşliğinde keyifli vakit geçirmek artık daha kolay.

İskenderun sahilinin en güzel noktasında hizmete giren Park Forbes’in açılışında Vatan Şaşmaz sunuculuk yaptı. Şov dünyasının sevilen ismi Vatan Şaşmaz sunumu sırasında Zelluh ailesine böylesi güzel bir yatırımı yaptıkları için teşekkür etti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş yaptığı konuşmada, ekonomik krize rağmen böylesi büyük bir yatırımı gerçekleştirdikleri için Zelluh ailesine teşekkür etti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve protokol üyeleri Park Forbes’te hizmete giren mağazaları gezerek hayırlı işler dilediler. 

Yorum Gönder