12 Yıldır Zirvede ‘Mazman Özel Güvenlik’

12 Mart 2020 Perşembe 14:21
Bu haber 651 kez okundu

2008 yılında İskenderun’da kurulan sektörünün öncü kuruluşlarından çözüm ortağınız, özel güvenlik sektörünün eğitimdeki parlayan yıldızı Mazman Özel Güvenlik Koruma ve Eğitim Kurumu profesyonel kadrosuyla zirvedeki yerini koruyor.

12 Yıldır Zirvede ‘Mazman Özel Güvenlik'
2008 yılında İskenderun’da kurulan sektörünün öncü kuruluşlarından çözüm ortağınız, özel güvenlik sektörünün eğitimdeki parlayan yıldızı Mazman Özel Güvenlik Koruma ve Eğitim Kurumu profesyonel kadrosuyla zirvedeki yerini koruyor.

Mazman Özel Güvenlik Koruma ve Eğitim Kurumu kurucusu Emine Göncüoğlu, yönetim kurulu üyesi Muammer Göncüoğlu, Gözde Türkmen, Miraç Göncüoğlu ve eğitim kurumu yöneticisi Mustafa Ulaş idaresinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  

Firma olarak 12 yıl önce İskenderun’da kurulduklarını ve halen merkezlerinin İskenderun’da olduğunu belirten Mazman Özel Güvenlik Koruma ve Eğitim Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Göncüoğlu, “Kurum olarak İskenderun, daha sonra bölge ve ardından Türkiye Geneli hizmet veren bir firma olarak 12 yıldır, Kamu ve özel sektörde kişi, kurum ve kuruluşların özel güvenlik ihtiyacını karşılamak amacıyla faaliyet göstermekteyiz. Mazman Özel Güvenlik, kişilerin can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla İç İşleri Bakanlığı’ndan verilmiş Özel Güvenlik Şirket Faaliyet İzin Belgesi ve Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Faaliyet İzin Belgesi mevcut olup Mazman Özel Güvenlik Limited Şirketine Yetkili Belgelendirme Şirketi tarafından verilmiş İSO 9001 kalite yönetim belgesine sahibiz. Ayrıca Türkiye geneli ve Hatay bölgesinde kurum kuruluş iş yerleri okul ve siteleri güvenlik hizmetleri ile kişi koruma hizmetleri mesleğinde, deneyimli ve profesyonel kadromuz ile özel güvenlik hizmetlerini vermekteyiz” dedi.

‘Güvenlik Sektörünün Parlayan Yıldızı’

Güvenlik eğitiminde sektörünün parlayan yıldızı olarak adından sıkça söz ettiren ve bu başarılarını profesyonellikten asla taviz vermeyen, kaliteli hizmeti kendilerine şiar edindiklerinin altını çizen Göncüoğlu, “En son teknoloji ile donatılmış sınıflarımızda konusunda uzman eğiticiler aracılığı ile silahlı ve silahsız özel güvenlik temel ve yenileme eğitimleri verilerek kursiyerlerimizi özel güvenlik sınavlarına titizlikle hazırlamaktayız. Her türlü iş yeri tesislerin keşifleri yapılarak, konusunda deneyimli profesyonel teknik kadromuz ile kamera ve alarm sistemleri, kapı turnike bariyer sistemleri, parmak izi şifreli geçiş sistemleri, biyometrik güvenlik sistemleri montaj ve bakım hizmetlerini garantili olarak yapan bölgede tek firmayız. Referanslarımız teminatımızdır. Firmamızdan özel güvenlik eğitimini tamamlayan kursiyerlerimizin %90’nını sektörde ihtiyacın karşılanmasına yönelik kurum, kuruluş ve özel sektöre yönlendirmekteyiz. 12 yıldır sektörde hizmette olup,  öncülük yapmaktayız” dedi.

‘Güvenliğinizin Güvencesi Mazman Güvenlik’

Mazman Özel Güvenlik Koruma ve Eğitim Kurumu kurucusu Emine Göncüoğlu ise, “Profesyonel koruma ve özel güvenlik bizim işimiz. Teknolojik sınıflarımızda uzman kadromuzla, silahlı ve silahsız özel güvenlik elemanları yetiştiriyoruz. Okul, site, iş yeri ve yaşam alanlarında, kurumsal ve bireysel, teknolojik koruma ve güvenlik, profesyonellerin işidir. Teknolojik güvenlik sistemlerimizle araba, ev ve işyerinizi telefonunuzdan takip edin içiniz rahat olsun. 12 yıllık tecrübe ve güveninizin eseri;  güvenliğinizin güvencesi Mazman Güvenlik, kapı, turnike, bariyer gibi güvenlik gerektiren geçişlerde garantili teknik, biyometrik, şifreli güvenlik sistemleri ve kamera alarm sistemleri montaj, bakım ve onarımında güvenebileceğiniz profesyonel kuruluş olarak, Ulucami Cad. 99. sok. No:1 kat:5 daire 9 uygunlar arçelik karşısı İskenderun’da çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. tel: 0326 617 44 55” diye konuştu.


Yorum Gönder