‘2024 Yılı Ülkemize Huzur, Halkımıza Sağlık ve Mutluluk Getirsin’

30 Aralık 2023 Cumartesi 16:43
Bu haber 297 kez okundu

Bölgenin sevilen İlahiyatçı Genç Kanaat Önderi Mehmet Arslan, tüm bölge halkının yeni umutlarla gireceğimiz 2024 yılını kutladı.

‘2024 Yılı Ülkemize Huzur, Halkımıza Sağlık ve Mutluluk Getirsin'

Bölgenin sevilen İlahiyatçı Genç Kanaat Önderi Mehmet Arslan, tüm bölge halkının yeni umutlarla gireceğimiz 2024 yılını kutladı.

2023 yılında Hatay ile birlikte 11 ilin yaşadığı deprem felaketinin ardından biran bile durmadan vatandaşların yaralarını sarmaya çalışan Genç Kanaat Önderi Mehmet Arslan, yardımlaşma ve dayanışmanın en anlamlısı ihtiyaç sahiplerine destek olmanın önemine değindi.

Alevi Cemaatinin genç kanaat önderlerinden Mehmet Arslan, “Bizler hayırseverlerin yardımlarıyla elimizden geldiği kadar, depremzede hemşerilerimizle yakından ilgilenerek ihtiyaçlarını temin etmeye devam ediyoruz. Depremin acılarını atlatarak, hep birlikte yeniden ayağa kalkacağız. Yeni umutlarla, yeni bir yıla giriyoruz ve inanıyoruz ki, şehrimiz ve ülkemiz güzelleşecek. Bizlerde her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bölgemizin kalkınması ve gelişmesi için bizlerde her alanda halkımızla birlikte burada olmaya devam edeceğiz. 2024 yılının ülkemize birlik, beraberlik, halkımıza sorunsuz yaşayacağımız bir yıl, sağlık mutluluk bol kazançlar getirmesini diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Yorum Gönder