‘2024 Yılı Ülkemize Huzur, Halkımıza Sağlık ve Mutluluk Getirsin’

30 Aralık 2023 Cumartesi 17:13
Bu haber 132 kez okundu

Hak İş konfederasyonu Hatay İl Başkanı ve Özçelik İş sendikası İskenderun Şube başkanı Mehmet Güngör yeni yıl mesajı yayınladı.

‘2024 Yılı Ülkemize Huzur, Halkımıza Sağlık ve Mutluluk Getirsin'

Hak İş konfederasyonu Hatay İl Başkanı  ve Özçelik İş sendikası İskenderun Şube başkanı Mehmet Güngör yeni yıl mesajı yayınladı.

Güngör sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajında: "Hayatımızda bıraktığı acı hatıralar ,ülkemiz ve dünya için önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bırakırken, iyilik ve güzellikler beklentisi ile yeni yılı karşılıyoruz.

Yeni yılda, umutlarımızı tazeleyerek, hedeflerimize ulaşmak için başta emekçilerle ve  sivil toplum kuruluşları ile beraber  toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek ilimiz ve ülkemizin gelişmesi için daha çok çalışmalıyız.

Bölgemizde yaşanan büyük deprem sonrası acılarla dolu bir yıl yaşadık. başta deprem şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet ,yaralı olanlara acil şifalar diliyorum .

Bu anlamda en büyük gayemiz emekçilerimizin ve vatandaşlarımızın sorunlarına kalıcı çözümler bulmak için çalışmaktır .

2024 yılının geçmiş yıllardan daha huzurlu ve güzel geçmesini başta Filistin ve Gazze olmak üzere tüm dünyadaki mazlumlara yönelik vahşetin  son bulmasını temenni ediyorum .

2024 yılının ülkemizde, bölgemizde,ilimizde ve tüm dünyada acıların yaşanmadığı, Sendikalılaşma özgürlüğünün önündeki engellerin kaldırıldığı,huzur ve esenliğin hâkim olduğu bir yıl olması temennisiyle ,Tüm gönül dostlarımızı saygı ve sevgiyle kucaklıyorum .

Yorum Gönder