3 Aralık’ta Engelleri Aşacağız

30 Kasım 2019 Cumartesi 16:24
Bu haber 564 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,'3 Aralık Dünya etkinlikler gününü etkinliklerle kutlayacağız'dedi.

3 Aralık'ta Engelleri Aşacağız
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,'3 Aralık Dünya etkinlikler gününü etkinliklerle kutlayacağız'dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen programlara tüm halkımızı davet etti.

Belediye olarak engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı, "Bu önemli günde belediye olarak çeşitli etkiler organize edildi. 3 Aralıkta ilk olarak İskenderun Sahil Engelsiz Atölye’ de Saat: 09.30’da Engelsiz Atölye El Sanatları Sergisi ve İskenderun Engelliler spor kulübüne yer tahsisi ve açılışı yapılacak. Ardından Simya Koleji Kampüsünde saat 14.00’da Deniz Örak Piyano Resitali, İskenderun Engelsiz Koro Konseri, İskenderun Gençlik Merkezi ve Down Sendromlular Konseri, İskenderun Belediyesi Kent Orkestrası Konseri düzenlenecek" dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, "Düzenlenen tüm etkinliklere halkımız davetlidir. Belediyemizin imkanları ölçüsünde engelli vatandaşlarımız destek olmaya devam edeceğiz. Kimseyi ayırt etmeden hizmetlerimizi ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz. En büyük engel sevgisizliktir diyoruz. " şeklinde konuştu.

Yorum Gönder