30 Ağustos, Bağımsızlık ve Zaferin Adıdır!

30 Ağustos 2019 Cuma 20:49
Bu haber 547 kez okundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Milli mücadelemizi eşsiz bir zaferle taçlandıran 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yayınladığı mesajla kutladı.

30 Ağustos, Bağımsızlık ve Zaferin Adıdır!
Hatay Valisi Rahmi Doğan,  Milli mücadelemizi eşsiz bir zaferle taçlandıran 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yayınladığı mesajla kutladı. Kurtuluş Savaşını zaferle taçlandıran 30 Ağustos Zafer Bayramının 97. Yıldönümünün milletçe büyük bir coşku içinde kutlandığını ifade eden Vali Doğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

‘İçinde yüce Türk milletinin bağımsızlık destanını ve yeniden doğuşunu barındıran 30 Ağustos Zaferi’nin 97. yıl dönümünü milletçe birlik, beraberlik ve coşku içinde kutluyoruz. ‘Biz Türkler tarih boyunca hürriyet ve istiklale timsal olmuş bir milletiz.’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde milletimizin her karışına bedel ödediği bu topraklarda bağımsız yaşama iradesini tüm dünyaya ilan ettiği gün olan 30 Ağustos; şanlı tarihimize bir altın sayfa daha açmıştır. Ülkemizin gelişmesini ve kalkınmasını, aziz milletimizin kardeşliğini hedef alan iç ve dış mihraklar, binlerce yıllık güçlü devlet geleneğimiz ve medeniyet tasavvurumuz, güçlü ordumuz ve milletimizin birlik ve beraberliği karşısında hiç şüphesiz ki, başarılı olamayacak ve asil milletimiz büyük hedeflerine doğru emin adımlarla yürümeye devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve değerli silah arkadaşları olmak üzere bu destanı tarihe mal eden bütün kahramanlarımızı ve bu toprakları vatana dönüştüren aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, Hataylı hemşehrilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.’

Yorum Gönder