5 Temmuz İskenderunspor'da İmzalar Atıldı

26 Haziran 2019 Çarşamba 16:26
Bu haber 747 kez okundu

Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Turuncu Mavili temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor'da yeni sezon öncesi iç transferlerde imza heyecanı yaşandı.

5 Temmuz İskenderunspor'da İmzalar Atıldı

Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Turuncu Mavili temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor'da yeni sezon öncesi iç transferlerde imza heyecanı yaşandı.

İskenderun Belediyesi brifing salonunda düzenlenen imza törenine İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 5 Temmuz İskenderunspor kulüp başkanı Kemal Nadir Ünal, Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, Genel Sekreter Mehmet Ali Dokuzoğlu, Futbol Takım sorumlusu Bünyamin Saraçoğlu, yönetim kurulu üyesi Ergün Saydam, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Düzenlenen imza töreni öncesinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, tüm takıma başarılar dileyerek,” Yeni sezon öncesinde yeni yönetim iş başına geldi. Hep birlikte İskenderun sporu hak ettiği yere getireceğiz. Siz sporcularımıza ve teknik heyete güveniyoruz. Özlenen ve beklenen İskenderunspor’u en iyi konuma getirmek için çalışacağız. Sizlerden isteğimiz takıma var gücünüzle mücadele edin. Başarı ondan sonra gelecektir. Her zaman yanınızdayız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

TEKNİK HEYET İLE SÖZLEŞME

5 Temmuz İskenderun Spor yönetimi daha önce prensipte anlaştığı 6 Teknik adamla da sözleşme imzaladı. Teknik Direktör Hıdır Özdemir, yardımcı antrenörler Halit Yavuz, Emre Altun, Kaleci antrenörü Kenan Kurt, Alt yapı antrenörler Murat Bodur ile Süleyman Paltacı sözleşmelere imzalarını attılar.

8 FUTBOLCUDAN 5'İ İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

5 Temmuz İskenderun Spor kulüp yönetimi, yapılan uzun görüşmelerin ardından, Mustafa Yıldız, İsmail Turhan, Okan Kaynar, Salim Tektaş ve Fırat Kaya ile anlaşarak yeni sezon öncesi sözleşme imzaladı. Turuncu Mavili yönetim, Samet Aytekin, Caner Güler ve Hasan Kaya ile yaptıkları pazarlıklar sonucu anlaşamadı.

BÜNYAMİN SARAÇOĞLU’NA TAM YETKİ

İskenderun Belediye Başkan yardımcısı ve 5 Temmuz İskenderun Spor Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Futbol Şube sorumlumuz Bünyamin Saraçoğlu, aynı zamanda da kulübümüzde genel koordinatör olarak görevlendirilmiştir" dedi.

5 Temmuz İskenderun Spor yönetimi, yeni sezon öncesinde transfer görüşmelerinin devam ettiğini ve ilerleyen süreçte yeni imzaların atılacağını da belirttiler. 

Yorum Gönder