Açıkgöz’den İskenderun Basınına Teşekkür

09 Kasım 2018 Cuma 00:33
Bu haber 755 kez okundu

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi yönetimini ağırladı. İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı İbrahim Açıkgöz, İGC yeni yönetimini tebrik ederek, “Bugüne kadar sanayimizle ilgili olsun, kooperatifimizle ilgili olsun tüm çalışmalarımızda hep bizimle birlikte oldunuz.

Açıkgöz'den İskenderun Basınına Teşekkür

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi yönetimini ağırladı. İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı İbrahim Açıkgöz, İGC yeni yönetimini tebrik ederek, “Bugüne kadar sanayimizle ilgili olsun, kooperatifimizle ilgili olsun tüm çalışmalarımızda hep bizimle birlikte oldunuz. Bizleri yalnız bırakmadınız. Bizler de bugüne kadar hep güzel haberlerimizi sizlerin aracılığı ile verdik. Bu nedenle sizlere çok teşekkür ederiz. Şimdi de bir müjdeyi vermek istiyorum; yeni sanayi sitemiz için 2017 yılının son aylarından bu zamana kadar şahıslardan 13,5 dönüm arsa aldık. Genel kurul sonrasında arkadaşlarıma bu müjdeyi verdim. Esas müjdeyi de devletimizden alacağımız arsalar konusu hallolunca vereceğim. Şuan için tüm evraklarımız Ankara’da. 2,5 yıldır süre gelen bir itiraz olayımız vardı, bu sorunu aştık. Bütün belgelerimizi geçen hafta Ankara’ya yolladık. Ankara’dan güzel sonuçlar geldiğinde 5 tapumuz daha olacak. Kısmen sit alanı olan arsalar için de Anıtlar Kurulu’ndaki çalışmalarımızı başlattık. Bunlar bizim için güzel çalışmalar. Sizlerin verdikleri destekler sayesinde bizler de projelerimizi hayata geçirebildik” şeklinde konuştu.

İGC olarak, sorumluluklarının bilincinde hareket etiklerini söyleyen Başkan Veysel Cıncık,  İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Yorum Gönder