Adnan Vurucu, Mega Medya’nın 25. Yılını Kutladı

31 Temmuz 2019 Çarşamba 18:29
Bu haber 909 kez okundu

İskenderun’da 26 Temmuz 1994 yılından bu yana yayın hayatında olan Mega TV ve Mega Radyo’nun kuruluşunun 25. yılı nedeniyle Belen Belediyesi eski Başkanı Adnan Vurucu Mega Medya Grubu’na ziyaret gerçekleştirdi.

Adnan Vurucu, Mega Medya'nın 25. Yılını Kutladı
 İskenderun’da 26 Temmuz 1994 yılından bu yana yayın hayatında olan Mega TV ve Mega Radyo’nun kuruluşunun 25. yılı nedeniyle Belen Belediyesi eski Başkanı Adnan Vurucu Mega Medya Grubu’na ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye Cumhuriyetinin ve halkımızın çıkarları doğrultusunda, Ülkemizin çağdaş çizgisinden de hareketle toplumu doğru bilgilendirmeye, aydınlatmaya, halkın nabzını tutmaya devam eden Mega Medya Grubu’nu kutladığını ifade eden Vurucu, 25 yıldır basın ahlak ve ilkelerinden ödün vermeden yoluna devam Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun ve Genel Müdürü Semir Yazıcı başta olmak üzere tüm çalışanlarını tebrik etti.

Ziyaretlerinden dolayı Belen Belediyesi eski Başkanı Adnan Vurucu’ya teşekkürlerini ifade eden Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun ise, “Dost ve samimiyetini hiçbir zaman esirgemeyen ve bizleri bu günümüzde hatırlayan sevgili başkanımız Adnan Vurucu’ya bir kez daha teşekkür ediyorum. 25. Yılımızı kutladığımız bu günlerde hızla değişen teknoloji ile birlikte kendimizi yenilemeye ve yayın grubumuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Günümüz sosyal medya mecrasında, www.megamedya.org ve www.hataybasin.com  haber sitelerimiz,  www.megatviskenderun.com , ve www.megatviskenderun.com  internet yayın kuruluşlarımız ile birlikte Mega Medya Grubu olarak değerli takipçilerimizin güveni ve desteğiyle daha güçlü bir şekilde yayın hayatına devam ediyoruz” diye konuştu.

Dostluklarının okul yıllarına dayandığını Adnan Vurucu ile aynı okulda ve İskenderun Lisesinde aynı sıralarda eğitim gördüklerini hatırlatan Mega Medya Grubu Genel Müdürü Semir Yazıcı ise, “Çocukluk arkadaşım, kadim dostum Adnan Vurucu başkanımızın ziyaretleri bizleri onurlandırmıştır. Mega Medya Grubumuzun Mega TV ve kentin tek sesi olan Mega Radyo’nun kuruluş yıldönümü münasebetiyle bizleri hatırlayan kadim dostumuzun ziyareti bizleri mutlu etti. Kendisine ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Mega Medya Grubu olarak Demokrasiye katkı ve toplumun doğru bilgilendirilmesinde önemli bir misyon üstlenmiş olmanın bilinciyle hareket ettiklerinin altını çizen Yazıcı,  “Evrensel yayıncılık ilkeleri ve kamu yararını ön planda tutma sorumluluğumuzu asla unutmuyoruz. Mega Medya Grubu bu güne kadar bölgemizde barışın, kardeşliğin ve sevginin güçlü, güvenilir sesi olmuştur. Bundan sonra da bu ilkelerden ödün vermeden yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Gönder