AGF, Başkan Gül’ün Misafiri Oldu

20 Aralık 2021 Pazartesi 19:14
Bu haber 355 kez okundu

2021 yılı aralık ayı yönetim kurulu toplantısını yapmak üzere, İskenderun Gazeteciler Cemiyetinin ev sahipliğinde İskenderun’a gelen Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, Belen ilçesini de ziyaret ederek, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün misafiri oldu.

AGF, Başkan Gül'ün Misafiri Oldu

2021 yılı aralık ayı yönetim kurulu toplantısını yapmak üzere, İskenderun Gazeteciler Cemiyetinin ev sahipliğinde İskenderun’a gelen Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, Belen ilçesini de ziyaret ederek, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün misafiri oldu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaret programında açılış konuşması yapan Alanya Gazeteciler Cemiyet Başkanı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyon Başkanı Gaye Coşkun, “İskenderun Gazeteciler Cemiyetimizin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantımızın ardından sizleri ziyaret ederek ilçenizi de tanıma fırsatı bulduk. Bizleri sıcak bir ortamda karşıladığınız için sizlere ve ekip arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum” dedi.

Belen’in Tarihini Anlattı

Belediye Başkanı İbrahim Gül ise ilçenin kuruluş amacı ve tarihi üzerine yaptığı kısa bilgilendirmenin ardından; “Böylesine önemli bir toplantıyı İskenderun’da yapmanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Basın camiası ülke gündemini belirleyen ve yön veren en önemli kuruluşlarımızdan biri. Sizleri ilçemizde misafir etmekten şeref duyduk” ifadelerini kullandı.

Sohbet ortamında geçen ziyarette basın camiasında yaşanan sorun ve çözüm önerileri üzerine ve Belen Belediyesi olarak ilçeye kazandırılan hizmetler üzerine sohbet edildi. Akabinde Belediye Başkanı İbrahim Gül tarafından gelen konuklara, Belen’e özgü yöresel tatlardan olan vee coğrafik işaret alan Belen Kömürçukuru Pekmezi, İncir Belben’i ve Cevizli sucukdan oluşan hediye paketlerini takdim etti.

AGF’den Teşekkür

Program Soğukoluk yaylasında Belen’in marka yemeği olan Belen Tava yemek programıyla son buldu. Veda konuşmasında ise Akdeniz Gazeteciler Federasyon Başkanı Gaye Coşkun; “Böylesine sıcak bir karşılamanın yapıldığı Belen ilçemizde Sayın Belediye Başkanımız İbrahim Gül’e teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Kısa ama doldu dolu geçen bir program oldu, emeği geçen tüm arkadaşlarımıza Belediye Başkanımızın şahsında teşekkür ediyor. Sizleri de derneğimizde misafir etmekten onur duyduğumuzu dile getiriyor, her şey için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı İbrahim Gül ise; “Antalya, Kemer, Alanya, Mersin, Antakya, Osmaniye, Kahramanmaraş, Burdur ve Isparta’dan gelen Akdeniz Gazeteciler Federasyonu’na (AGF) bağlı Cemiyet Başkanlarımızı, İskenderun Gazeteciler Cemiyetimizin ev sahipliğinde, ilçemizde ağırlamaktan onur duyduk. İnşallah başka etkinliklerde de birlikte oluruz” diye konuştu.






Yorum Gönder