AK Parti Kadın Kollarından Seyfi Başkan’a Ziyaret

17 Aralık 2018 Pazartesi 17:04
Bu haber 744 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Partinin başarısında kadınların önemli rol oynadığını belirtti.

AK Parti Kadın Kollarından Seyfi Başkan'a Ziyaret

  İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Partinin başarısında kadınların önemli rol oynadığını belirtti. 

AK Parti Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Sara Gök,İskenderun İlçe Başkanı Pakize Ulutaş, İskenderun AK Parti Kadın kolları başkanı Gül Nalcı ve kadın kolları üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Seyfi Dingil,” AK Parti’nin büyümesindeki en önemli aşamalardan bir tanesi kadın kollarının çok yoğun çalışması. Her seçimde kadın kolları üstün gayretiyle partimize destek vermiş üst sıralara çıkmasını başarılar kazanmasını sağlamıştır. Kadınlarımızın yaptığı tüm çalışmalarda her zaman yanlarındayız. Genel Başkanımız ve Sn. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Partimizin milletiyle el ele yürüyüşünde kadın kolları teşkilatımızın katkısı ve duası çok büyüktür. “dedi.

Başkan Seyfi Dingil,” Bu gayretli çalışmalarından dolayı sizlerin nezdinde tüm kadın kollarımıza teşekkür ediyorum. Bizler her zaman halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmaya devam edeceğiz. Teşkilatımızın tüm kademesi ile her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Belediye olarak toplumun tüm kesimlerine olduğu gibi kadınlarımız içinde gereken her türlü desteği belediyemiz olarak sağladık ve sağlamaya da devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

AK Parti Hatay Kadın Kolları Başkanı Sara Gök ise çalışmalarında Başkan Seyfi Dingil’e başarılar diledi.

Yorum Gönder