AK Partiden Özçelik-İş Sendikasına Ziyaret

31 Mart 2021 Çarşamba 16:36
Bu haber 754 kez okundu

AK Parti İskenderun ilçe başkanı Abdülkerim Güven, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Özçelik-İş Sendikasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

AK Partiden Özçelik-İş Sendikasına Ziyaret

AK Parti İskenderun ilçe başkanı Abdülkerim Güven, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Özçelik-İş Sendikasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Pandemi ve kongre süreci dolayısıyla ziyaretleri bir süre ertelediklerini belirten AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, “İnşaat halinde gördüğüm bu güzel hizmet binanız gerçekten bizleri büyüledi. Hak-İş Konfederasyonu ve Özçelik-İş Sendikasına yakışır bir eser ortaya çıkmıştır. Şehrimize ve sendikamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Başta Genel Başkan Yunus Değirmenci olmak üzere tüm emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Hak İş konfederasyonu Hatay il Başkanı ve ÖzÇelik-İş sendikası Şube Başkanı Mehmet Güngör, AK Parti ilçe Başkanı Abdülkerim Güven ve yönetiminin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Dün  olduğu gibi bundan sonra da işçilerimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Üyelerimizin ekonomik, sosyal, kültürel hak ve çıkarlarını korumak, geliştirmek, onların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çok daha güzel ortamlar sağlamaya çalışıyoruz. Hizmet binamızın tüm camiayaya hizmet için açık adres olarak yapıldı” diye konuştu.

“Biz emekçileri, sadece sendikalı yapmıyor, sadece toplu iş sözleşmesinden yararlandırmıyor, onlara sadece iş güvencesi sağlamıyoruz. Sadece emeği örgütlemiyoruz; aynı zamanda iyiliği, sevgiyi, barışı, umudu ve geleceği örgütlüyoruz. İlkelerimiz, değer ve birikimimizle, gelecekte bize üye olacak olan yarının emekçilerine de hitap ediyoruz. Bize emanet edilen mücadeleyi, yarınlara daha güçlü şekilde aktarma anlayışıyla hareket ediyoruz. Sendikacılığın günü kurtarmak değil, geleceğe hazırlanmak olduğuna gönülden inanıyoruz” diyen Başkan Güngör, “Önümüze çıkan engelleri bir imtihan, çalışma ve dayanışmayı ise en büyük başarı olarak kabul ederek ve bunu da kendimize şiar edindik” dedi.

Güngör, “Hükümetimizin işçi lehine yaptığı her türlü yasalarda yanındayız ama işçilerin haklarında yapılacak kısıtlamalarla alakalı her türlü kanunları, demokratik bir şekilde eleştirerek meclisten geçmesini engellemek için çaba harcayacağımızı, haklılığımızı kırarak ve dökerek değil, yapıcı bir şekilde söylemeye devam edeceğiz” dedi.

Güngör son olarak, dünyayı ve ülkemizi saran Covit-19 belası ile ilgili tedbirlerin elden bırakılmaması gerektiğini de sözlerine ekledi.


Yorum Gönder