Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyonu’ndan Mega Medya’ya Tebrik Ziyareti

04 Ağustos 2022 Perşembe 15:30
Bu haber 397 kez okundu

İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği ve Akdeniz Federasyon Başkanı Cemal Çelik ve dernek yönetim kurulu üyeleri, MEGA Medya Grubu’nun 28. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Mega Medya Grubu’na tebrik ziyaretinde bulundu.

Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyonu'ndan Mega Medya'ya Tebrik Ziyareti

İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği ve Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyon Başkanı Cemal Çelik ve dernek yönetim kurulu üyeleri, MEGA Medya Grubu’nun 28. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Mega Medya Grubu’na tebrik ziyaretinde bulundu.

Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun’la karşılıklı sohbet ortamında bir araya gelen İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği ve Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyon Başkanı Cemal Çelik ve dernek yönetim kurulu üyeleri, MEGA Medya’nın 28. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun ise, bir süre önce Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyonu başkanlığı görevine seçilen Cemal Çelik’i tebrik ederek MEGA Medya’nın 28. kuruluş yıl dönümünü kutlama ziyaretlerinden dolayı da Başkan Çelik ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti.

İskenderun Teknik Üniversitesi’nde 2 yıllık eczacı teknisyenliği bölümü açma çabası içinde olduklarını belirten İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik, Türkiye genelinde Eczane Teknisyenliğinin meslek grubu haline geldiğini söyledi.

Ziyaret sonunda hatıra defterini imzalayan İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı ve Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyon Başkanı Cemal Çelik Mega Medya Grubu ekibiyle hatıra fotoğrafı çekildi.









w





Yorum Gönder