Alperen Han: ‘Ülkü Ocakları Olarak Gençlerin Eğitimine Önem Veriyoruz’

22 Kasım 2023 Çarşamba 16:21
Bu haber 120 kez okundu

İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Han, Diş Hekimleri Günü ve Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası nedeniyle İskenderun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Soner Öz'ü ziyaret etti.

Alperen Han: ‘Ülkü Ocakları Olarak Gençlerin Eğitimine Önem Veriyoruz'

İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Han, Diş Hekimleri Günü ve Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası nedeniyle İskenderun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Soner Öz'ü ziyaret etti.

Beraberinde MHP İskenderun İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Halil Yıldız ve Ülkü Ocakları üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Alperen Han, "Diş tabiplerimizin Diş Hekimleri Gününü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledik. Sağlıklı gülüşlerimizin mimarı olan diş hekimlerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu önemle belirttik" dedi.

İskenderun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Soner Öz ise, Başkan Alperen Han'a ve Parti üyesi Halil Yıldız'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Daha sonra İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz'ı ziyaret eden Alperen Han ve partililer, Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından Türk gençliğinin eğitim hayatına katkı sunmak amacıyla hazırlanan dijital projeleri; ÜOUZEM, ODAK2023, Türk Büyükleri Okuma Serisi projelerini Müdür Ali Haytaz'a takdim etti.

Başkan Alperen Han, gençlerin eğitimine büyük önem verdiklerini belirterek; "Ülkü Ocaklarının hedefi; Türk’ün tarihinden getirdiği 'Türk Dünya Hakimiyeti' amacını diriltmek, Türk milletinin iktisadi, siyasi ve sosyal meselelerine çözüm üretmek, yok edilmek istenen bir nesli yeniden asli görevi ile tanıştırmak,  Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım ile birlikte geleceğin milliyetçi büyük Türkiye’sini kuracak nesiller yetiştirmek gayesindedir" dedi.



.

Yorum Gönder