Altın Adamlardan Emniyet Mensuplarına Jest

24 Nisan 2019 Çarşamba 14:58
Bu haber 669 kez okundu

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetimi kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı’nın 174'in Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında geleneksel hale gelen, Emniyet Teşkilatı onuruna 23 Nisan gecesi yemekli bir toplantı düzenledi.

Altın Adamlardan Emniyet Mensuplarına Jest
İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetimi kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı’nın 174'in Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında geleneksel hale gelen, Emniyet Teşkilatı onuruna 23 Nisan gecesi yemekli bir toplantı düzenledi.
İskenderun Yelken Kulübü’nde gerçekleşen organizasyona Hatay İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü M. Mithat Tolunay ve emniyet personelleri, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Leventhakkı Yılmaz, GÜÇSİAD Hatay İl Başkanı Sabahattin Uygun ve İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası yönetim kurulu katıldı.
Açılış konuşmasını yapan İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, şehit düşen askerlerimize polislerimize Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyerek başladığı konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: ‘Bizler yakinen biliyoruz ki Polis Teşkilatımızdaki görev alanlar zor günlerin insanlarıdır. Mal ve can güvenliğini koruma açısından, vatandaşlarımızın 24 saat görevinde ve emrinde olan bu teşkilata içten ve kalben şunu itiraf etme istiyorum ki; Nice 174 yıllara olsun. Bu vatan için, ülkenin bekası için Allah hepinizden razı olsun”.
İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası’nın hazırladığı organizasyonu Türkiye’nin hiçbir yerinde görmediğini söyleyen Hatay İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ise organizasyonu düzenleyen başta Uğur Fırat olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Karabörk: ‘23 Nisan dolayısıyla tüm personellerimiz sabahtan bu yana görevlerini yaptılar. Törenlerde olumsuzluk olmaması için herkes gayret gösterdi ve bu saatte buraya gelerek sizin sayenizde kendileriyle rahat ve huzurlu bir ortamda akşam yemeği yiyoruz. Ben personelimi cefakârca, fedakârca şuana kadar gayret içinde yapmış oldukları çalışmalarından dolayı kutluyorum. Yine fedakârca çalışırken onlara destek olan, onların huzur içerinde motivasyonunu sağlayan ailelerine de buradan selamlarımı ve sağlık dileklerimi iletiyorum” dedi.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, huzur ve güveni sağlayan emniyet mensuplarının gününü kutlayarak şu ifadelere yer verdi: ‘Biz eğer buralarda huzurlu bir ortamda bulunuyorsak inanın sizlerin göstermiş olduğu gayret ve çaba sayesinde oluyor. Bizler sizlerin kıymetini bilmeye çalışıyoruz. Çünkü çok önemli bir vazifeyi yerine getiriyorsunuz. Polis haftası bir haftadan ibaret olmamalı, bizler sizlerle daha sık bir arada olmalıyız. Bu yemeği düzenleyen İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası’na teşekkür ediyorum’ dedi.
Organizasyonda en son söz alan İskenderun kaymakamı İskender Yönden ise tüm aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralı olanlara acil şifalar dilerken her sene bu organizasyonu gerçekleştiren İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası’na teşekkür etti. Kaymakam Yönden: “Halkımızın yanında olduğunuzu 174 yıldan bu yana hissettiriyorsunuz. Burada sayın İl Emniyet Müdürümüzün nezdinde ilçe emniyet müdürümüze ve tüm emniyet teşkilatına çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız. İl bazında olmak üzere ilçeden de elimizden gelebilecek hangi sorunlarınız var ise çalışarak çözmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarla esnafla, odalarla var olan bu güzel ilişkinin sonuçları olumlu hizmete dönüşüyor” dedi.
Konuşmaların sununda Hatay İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk düzenlenen organizasyon için İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası adına başkan Uğur Fırat’a plaket takdim etti. Fırat da Osmanlı arması bulunan tabloyu Hatay İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e verdi. Toplantı sonunda emniyet teşkilatımızın 174. yıldönümü nedeniyle hazırlanan pasta kesildi.

Yorum Gönder