Altın Kalpli Adam’ların Gönül Birliği!

10 Mart 2020 Salı 17:10
Bu haber 1433 kez okundu

Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, yönetim kurulu üyeleri ve kuyumcu esnafı ile birlikte, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve İskenderun Müftüsü Osman Şekerci ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Altın Kalpli Adam'ların Gönül Birliği!
Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, yönetim kurulu üyeleri ve kuyumcu esnafı ile birlikte, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve İskenderun Müftüsü Osman Şekerci ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Geleneksel hale gelen kahvaltı buluşmalarında gönül köprüsü olma görevini üstlenen başkan Uğur Fırat, birlik, beraberlik mesajları verdi.

Sabah kahvaltısında konuşan Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, birlikteliklerine dikkat çekip ülke bütünlüğünün önemine vurgu yaptı. Her şeyden öte tüm zorluklara rağmen Hatay’daki kardeşliği örnek gösterip bu durumun örnek teşkil etmesi gerektiğini kaydetti. Başkan Uğur Fırat, “yıl boyu sosyal projelerimizi hayata geçirdik. Bundan sonra da düzenli olarak devam edeceğiz. Önemli olan esnafımızın sükûnetini ve güvenliğini sağlayanlar ile istişare halinde kalmamızdır” dedi.

Kentin barışı adına gece gündüz çalışarak asayişi sağlayan İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ise, birliktelik ile istenilen her işin çözüme kavuşabileceğini söyledi. “Asıl olan toplumda, paylaşarak yaşamayı bilmektir” diyen Güneş, başkan Fırat’a kentin huzuruna dostluk ve kardeşlik eli uzattığı için teşekkür etti.

Bu dostluk ve istişare toplantıları devam etmeli diyen Müftü Osman Şekerci, “bir anlamda esnaf ve kurumları tanımamıza yardımcı olan aramızda dostluk köprüsü oluşturup sevgi bağı kurmamızı sağlayan Başkan Fırat’ı kutluyorum” dedi.

Kuyumcu esnafı ile yapılan sabah kahvaltısının ardından günün anısına başkan Fırat, Müftü Şekerci ‘ye ayet tablosu ve Emniyet Müdürü Güneş’e ise başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim etti.

Yorum Gönder