Altın Makaslardan Başkanlarına Tam Destek!

22 Ocak 2018 Pazartesi 12:25
Bu haber 977 kez okundu

İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası Olağan Genel Kurulu, bugün Esnaf Odası Birlik Salonunda gerçekleşti.

Altın Makaslardan Başkanlarına Tam Destek!
İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası Olağan Genel Kurulu, bugün Esnaf Odası Birlik Salonunda gerçekleşti.

Düzenlenen kongreye Hatay Esnaf Odaları Birlik Başkanı A. Kadir Teksöz, İskenderun Esnaf Odaları Birlik Başkan Vekili Uğur Fırat, esnaf oda başkanları ve kuaförler ve berberler katıldı. Tek liste halinde gidilen kongrede başkanlığa yeniden güven tazeleyen mevcut başkan Nurettin Tabaş getirildi.

Üyelerinin kendisine duyduğu güvene teşekkür eden Nurettin Tabaş, “Oda yönetimi olarak esnafımızın sorunlarını çözmek daha iyi standartlarda çalışmalarını sağlamak için ilgili kurumlar ve üst kuruluşlarımız devamlı iletişim halinde olduk. Çıkan yasaların esnafımıza uymayan taraflarının düzeltilmesi bizlere göre olan yanlışların bertarafı çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve kazanç sağlayabilmemiz için sorunlarınızı ilgililere gerek sözlü anlatıp, gerekse de yazılı olarak bildirip olumlu bir sonuç alabilmek için nasıl mücadele ettiysem bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğim.

Bugün buraya gelip desteklerinizi esirgemediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Düzenlediğimiz kongremizi demokratik bir ortamda gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Kongreye tek liste halinde katıldık. Karşımıza aday olmak için herhangi bir arkadaşımız çıkmadı. Bu da sizlerin bana olan güveninizi bir kere daha göstermiş oldu” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından tek liste halinde gidilen kongrede başkanlığa tekrardan Nurettin Tabaş getirilirken, yönetim kurulu üyeleri de şu isimlerden oluştu; Şaban Kekeç, Bülent Atilla Akıncı, Hayrettin Keseroğlu, İlhami Bayraktar, Mehmet Ali Hammutoğlu ve Bünyamin Bildik.



Yorum Gönder