‘Amacımız Halkımıza En İyi Hizmeti Vermektir’

20 Kasım 2018 Salı 16:28
Bu haber 847 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil İskenderun’a yeni atanan Kaymakam İskender Yönden hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

‘Amacımız Halkımıza En İyi Hizmeti Vermektir'

  İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil İskenderun’a yeni atanan Kaymakam İskender Yönden hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’e yeni görevlerinde başarılar dileyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “İskenderun’a hoş geldiniz. İnşallah sizlerle birlikte çok güzel projelerin ve hizmetlerin altına imzamızı atacağız. Sizinle birlikte İskenderun’umuzu bir adım daha ileriye taşıyacağımıza canı gönülden inanıyorum. Halka hizmet noktasında sürekli iletişim halinde olacağız. İskenderun’umuza tekrar hoş geldiniz diyor başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz” diye konuştu.  

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ise “İskenderun’da görev yapacak olmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah bundan sonra da daha büyük hizmetler için birlikte çalışacağız. Devletin vermiş olduğu hizmetleri hep birlikte yürüteceğiz. Her yönü ile güzel bir şehirde sizlerle birlikte görev yapacak olmaktan çok mutluyum. Hepimizin amacı halkımıza en iyi hizmeti vermektir” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet ortamında devam ederken Kaymakam Yönden ve Belediye Başkanı Seyfi Dingil kent hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

 

Yorum Gönder