Anemon Müdürü Zeybek’ten İSTUDER’e Ziyaret!

08 Nisan 2017 Cumartesi 20:15
Bu haber 1350 kez okundu

İskenderun Anemon Otel Müdürlüğü görevine getirilen İbrahim Zeybek, İskenderun Turizm Derneği’ni (İSTUDER) ziyaret etti.

Anemon Müdürü Zeybek'ten İSTUDER'e Ziyaret!

İskenderun Anemon Otel Müdürlüğü görevine getirilen İbrahim Zeybek, İskenderun Turizm Derneği’ni (İSTUDER) ziyaret etti. İSTUDER Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Anemon Otel Müdürü ile turizm konusunda istişarelerde bulunuldu.

Anemon Otel Müdürü İbrahim Zeybek,  göreve yeni gelmesinden dolayı bölgede sektörle ilgili kurum ve kuruluşlar ve Turizmciler ile tanışmak ve istişarelerde bulunmak amacıyla bir dizi ziyaretlerde bulunduğunu, bu kapsamda İSTUDER ile de dayanışma ve güç birliği yapmaya hazır olduğunu belirtti.

Zeybek, “İskenderun ve bölgenin Turizm açısından çok önemli potansiyeli var. Turizmin canlanması noktasında bizlere düşen her türlü göreve hazırız. Turizm bir bölgenin kalkınmasında önemli bir paya sahiptir. Birlikte güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.

İSTUDER Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öncelikle yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Anemon ile birlikte bölgemizdeki diğer otel ve tesislerimizin kaliteyle birlikte artması sektör için önemlidir. İskenderun Turizm Derneği olarak bölgemizde turizmin kalkınması noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elbette Turizm bölgemizin kalkınmasındaki önemli etkenlerden birisidir.

Ortadoğu ve sınır komşumuz Suriye’de yaşanan olaylar sektörü olumsuz yönde etkilese de, bölgemizin iklimi ve doğasıyla, deniziyle, yaylasıyla, tarihi değerleriyle önemli bir destinasyon merkezi olduğunun farkındayız. Bu farkındalığı el birliğiyle değerlendirmek için elimizden geleni hep birlikte yapmaya devam etmeliyiz. Bu zenginliklerimizin daha da iyi tanıtılması, İskenderun’un başta olmak üzere körfezimizin ve ilimizin turizmden hak ettiği payı alması için çalışmalarımızı hep birlikte sürdürmeye devam etmeliyiz.” açıklamasında bulundu.

Yorum Gönder