Ankara Valisi Şahin'den Başkan Tosyalı'ya Ziyaret

25 Eylül 2021 Cumartesi 12:45
Bu haber 419 kez okundu

Bir dizi ziyaret ve program için Hatay'a gelen Ankara Valisi Vasip Şahin İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'yı ziyaret etti.

Ankara Valisi Şahin'den Başkan Tosyalı'ya Ziyaret

Bir dizi ziyaret ve program için Hatay'a gelen  Ankara Valisi Vasip Şahin İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'yı ziyaret etti.
Beraberinde Hatay Valisi  Rahmi Doğan ile birlikte İskenderun Belediyesine ziyarette bulunan Ankara Valisi Vasip Şahin'i ,Başkan Tosyalı,Başkan Yardımcıları ile birlikte Belediye Binası önünde karşıladı.

Ankara Valisi Şahin'i İskenderun’da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, nazik ziyaretlerinden dolayı Vali Şahin'e teşekkür etti.

Gerçekleşen ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,"Bir dizi ziyaret ve program için ilimize gelen  Ankara Valimiz Sayın Vasip Şahin ve beraberinde Hatay Valimiz Sayın Rahmi Doğan'ı; AK Parti Hatay Milletvekilimiz Abdulkadir Özel ve AK Parti İlçe Başkanımız Abdulkerim Güven ile Belediyemizde konuk ettik.Sayın Valimize Belediyemizin çalışmaları ve kentimiz hakkında genel bilgiler aktardık"dedi.

Ankara Valisi Şahin ise İskenderun'da olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu dile getirerek çalışmalarında Başkan Tosyalı'ya başarılar diledi.







Yorum Gönder