İskenderun Kaymakamı Muhammet Önder, Anneler Günü dolayısıyla İskenderun’da bulunan şehit annelerini ziyaret etti.
İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Açık ve Aile Sosyal Hizmetler İlçe Müdür Vekili Mehmet Okyay Akgöl ile birlikte; 1998 yılında Tunceli/Mazgirt bölgesinde şehit olan Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Hakan Ölçen’in annesini, 2010 yılında İstanbul’da şehit olan Şehit Astsb. Üstçavuş Bekir Çelik’in annesini, 2019 yılında Urfa’da şehit düşen Şehit P. Uzm. Onb. Mehmet Dursun’un annesini ziyaret eden Kaymakam Önder şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyerek şehit annelerinin anneler gününü kutladı.
Şehit anneleriyle bir arada olmanın kendileri için büyük bir gurur ve mutluluk olduğunu ifade eden Kaymakam Önder; “Annelerimiz; sevgi, merhamet ve fedakârlığın timsalidir. Vatan uğruna evlatlarını feda eden sizlerin yeri ise her zaman çok daha ayrıdır. Başta siz şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum.” dedi.
Ziyaret sırasında şehit ailelerine duyulan minnet ve vefa duygusu bir kez daha dile getirilerek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğu vurgulandı.
Yorum Gönder