ARİAD ‘Adnan Ağır İle Devam’

03 Mayıs 2019 Cuma 12:48
Bu haber 765 kez okundu

Arsuz İşadamları Derneği (ARİAD) olağan Kongresinde seçimlere tek aday olarak katılan mevcut başkan Adnan Ağır yeniden seçilerek güven tazeledi.

ARİAD ‘Adnan Ağır İle Devam'

 Arsuz İşadamları Derneği (ARİAD) olağan Kongresinde seçimlere tek aday olarak katılan mevcut başkan Adnan Ağır yeniden seçilerek güven tazeledi.

Arsuz Ela Luxury Otel’de düzenlenen ARİAD genel kurul toplantısına Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven’in yanı sıra, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, CHP Arsuz İlçe Başkanı Av. Faik Çekin, DASİFED Başkan vekili Belgin Tokdemir Ünal, Hatay KAGİD Başkanı Tuban Güçlü, HATBORU A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılıçlar, İSSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Müfit Tennioğlu ve dernek üyeleri katıldı.

ARİAD genel kurulunda divan başkanlığına HATBORU Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılıçlar, divan başkan yardımcılığı ve divan kâtipliğine ise DASİFED Başkan Vekili Belgin Tokdemir Ünal ile Tuncay Uzuntel seçildi.

İstiklal Marşı ve saygı duruşu sonrası faaliyet raporunun okunmasına geçildi. Faaliyet raporunun okunmasının ardından bir konuşma yapan Başkan Ağır; ‘‘Geleneksel yürüyüşümüzün 4. dönemine adım atmaya hazırlanıyoruz. Arsuz İşadamları Derneği (ARİAD); Hakkın ve Hukukun, Adaletin ve Eşitliğin, Barışın ve Güvenin, Refahın ve Mutluluğun sağlandığı; Tarihe ve Topluma mal olmuş mahalli ve evrensel değerlerin korunduğu, gözetildiği; kendi içinde bütün, bölgesinde etkin, dünyada saygın bir Türkiye için yola çıkan hassasiyet sahibi iş adamlarının kurdukları bir dernektir.

ARİAD olarak pek çok etkinliğe imza atarak eğitime, gençlerimize, okullarımıza, öğrencilerimize destek sunduk. Turizm cenneti olan ilçemizde devlet kurum ve kuruluşları, STK’lar ve belediyemizle her zaman dayanışma içinde olduk bundan sonrada olacağız. Sorumluluk bilinciyle gerçekleştirdiğimiz sosyal projelerimizle eğitime, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize desteklerimiz devam etmektedir. İlçemizin kalkınması, turizmin gelişmesi için festivallere katkı sunmaya devam edeceğiz. Büyük bir dayanışma örneği sergileyerek derneğimizi geleceğe hazırlayacağız.’’ ifadelerini kullandı.

Arsuz İşadamları Derneği genel kurulda alınan kararla isim değişikliği yaparak Arsuz İş İnsanları Derneği oldu. Konuşmaların ardından tek liste ile gerçekleştirilen seçimde mevcut başkan Adnan Ağır oy birliğiyle yeniden Arsuz İş İnsanları Derneği başkanlığına seçildi.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, yeniden başkan seçilen Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven’de yeniden başkan seçilen Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederken dernek üyelik formunu imzalayarak Arsuz İş İnsanları Derneği’nin yeni üyesi oldu. Güven tazeleyerek yeniden Başkan Seçilen Adnan Ağır dernek üyelerine, tüm katılımcılara teşekkür etti.

Arsuz İş İnsanları Derneği’nin olağan genel kurul sonrası yeni yönetim şu isimlerden oluştu;  Adnan Ağır, Kerem Özdemir, Abdulhamit Kirmitçi, Nevzat Korkmaz, Emir Aracı, Nihat Kaya, Raif Gökmeydan, Sima Sakaroğlu, Tuğba Kara, Metin Ağır, Gökhan Tutar, Akın Ceritbinmez, Yusuf Gül, İlker Canımoğlu, Atakan İnan. Yeni     Denetleme kurulu üyeleri ise Edip Övül Elmacı, Şirin Mercan ve Erkan Horuz oldu.

 

Yorum Gönder