ARİAD, Tarım ve Kooperatifçilik Sempozyumu’na katıldı

11 Nisan 2022 Pazartesi 10:20
Bu haber 865 kez okundu

Arsuz Belediyesi ile Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyesi Kıymet Uçar tarafından hazırlanan, Arsuz İş İnsanları Derneği’nin sponsor olduğu, ‘’Arsuz' da Tarım ve Kooperatifçilik’’ Sempozyumu 8 Nisan Cuma günü Arsuz Nazım Hikmet Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

ARİAD, Tarım ve Kooperatifçilik Sempozyumu'na katıldı
Arsuz Belediyesi ile Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyesi Kıymet Uçar tarafından hazırlanan,  Arsuz İş İnsanları Derneği’nin sponsor olduğu, ‘’Arsuz' da Tarım ve Kooperatifçilik’’ Sempozyumu 8 Nisan Cuma günü Arsuz Nazım Hikmet Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
Arsuz İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ağır derneğin üyeleri ile birlikte Arsuz' da Tarım ve Kooperatifçilik Sempozyumuna sponsor olarak katılım sağladı. 
Kooperatifçiliğin yaygınlaşması amacı ile düzenlenen sempozyumda kooperatifin değerleri ve Arsuz’un tarıma yönelik en verimli topraklar olduğu vurgulandı. 
Arsuz Nazım Hikmet Kültür Merkezinde düzenlenen ve ana konusu  ‘‘Arsuz' da Tarım ve Kooperatifçilik’’ olan sempozyuma CHP Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. İskender Sayek, Arsuz Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Behice Güven, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Alaşehir Kadın Kooperatifi Başkanı Selen Öküzcüoğlu, Arsuz Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyesi Kıymet Uçar, Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş İnsanları Derneği Başkanı Mithat Ceritbinmez, Arsuz İş İnsanları Derneği Başkanı Adnan Ağır ile dernek üyeleri, Arsuz Gözcüler Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Horuz, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Gerçekleşen sempozyumda Hatay milletvekili Av. Suzan Şahin, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven ve eşi Arsuz Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Behice Güven, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve eşi Alaşehir Kadın Kooperatifi Başkanı Selen Öküzcüoğlu, , Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyesi Kıymet Uçar ‘da konuşmacı olarak yer aldı.
Hatay milletvekili Av. Suzan Şahin kadın istihdamı ve kadının kooperatifteki yeri, Arsuz Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Behice Güven kadın kooperatifinin yaptığı çalışmaları, genç kooperatifçi Kıymet Uçar ise kooperatifçiliğin önemi hakkında bilgiler verdi.
Bu sempozyumu taçlandırmak adına gün sonunda iftar yemeği verildi.















Yorum Gönder