Arslanoğlu Hyundai’de 23 Nisan Coşkusu!

24 Nisan 2017 Pazartesi 14:43
Bu haber 1256 kez okundu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Arslanoğlu Hyundai-Nissan otomotiv bayii düzenlediği 'Çocuk Şenliği' etkinliğiyle sevgiye muhtaç engelli çocuklara ev sahipliği yaptı.

Arslanoğlu Hyundai'de 23 Nisan Coşkusu!

Çocuklara Arslanoğlu Hyundai’de Bayram Coşkusu!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Arslanoğlu Hyundai otomotiv bayii düzenlediği “Çocuk Şenliği” etkinliğiyle sevgiye muhtaç engelli çocuklara ev sahipliği yaptı.

Arslanoğlu Hyundai İskenderun Plaza’da gerçekleşen çocuk şenliği etkinliklerine katılan çocuklar gönüllerince eğlenerek günün tadını çıkardılar. Gençlik Merkezinden gelen çocukların yanı sıra, etkinliğe katılan çocuklar arasında Down sendromlu çocukların yanı sıra Atik ve Kıcı İlköğretim öğrencileri, Suriyeli çocukların yoğun olduğu Cumhuriyet ilköğretim okulu öğrencileri de eğlenerek renk kattılar. Palyaço ve sihirbazlık gösterileri, danslar, yarışmalar ve ikramlarla çocuklar gün boyu neşeli zamanlar geçirdiler.

Tiyatrocu Faruk Ağar ve ekibi etkinliğe katılan engelli çocukları palyaço ve sihirbazlık gösterileriyle eğlendirdi. Çocuklar, Öğretmen Murat Tolga Eser eşliğinde oyunlar ve danslarla gönüllerince coştular. Davetlilere ve çocuklara Arslanoğlu Otomotiv şirketi personeli tarafından kokteyl sunumu ve döner ikramı yapıldı.

Arslanoğlu Otomotiv Satış Müdürü Serkan Keçecioğlu’nun ev sahipliği yaptığı ve gün boyu devam eden etkinliğe Belen belediye başkanı Adnan Vurucu çocuklarla yakından ilgilendi. Günlerini kutladı. Etkinliğe İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, İGC başkanı Veysel Cıncık, İSTUDER yönetim kurulu üyesi Burhan Abacı, Mega Medya Genel müdürü Semir Yazıcı, Güney Medya Genel müdürü Yılmaz Akpınar ile Belen İlçe Emniyet Amiri Serkan Beyoğlu’nu temsilen yetkililer ve davetliler de katılım sağladılar.

Etkinliğe ve Çocuklara verdikleri destekten dolayı Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın’a, Belediye başkanı Adnan Vurucu’ya, Belen ilçe emniyet amiri Serkan Beyoğlu ve Gençlik merkezi müdürü Ahmet Keskin’e günün anısına Arslanoğlu Otomotiv adına Serkan Keçecioğlu tarafından birer teşekkür plaketi takdim edildi.

Yorum Gönder