Arsuz Belediyesi Karaağaç’ta Asfalt Çalışmalarına Başladı

28 Ağustos 2019 Çarşamba 11:43
Bu haber 568 kez okundu

Karaağaç ve Nardüzü Mahallelerinde gerçekleşen altyapı çalışmalarının ardından, Arsuz Belediyesi yolların asfaltlanması çalışmalarına başladı.

Arsuz Belediyesi Karaağaç'ta Asfalt Çalışmalarına Başladı
Karaağaç ve Nardüzü Mahallelerinde gerçekleşen altyapı çalışmalarının ardından, Arsuz Belediyesi yolların asfaltlanması çalışmalarına başladı.

Arsuz Belediyesi, altyapı çalışmalarının bittiği ve ev bağlantılarının gerçekleştiği yerlerde yolların asfaltlanması çalışmalarına başladı. Çalışmaları Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri ile yerinde inceleyen Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, bu çalışmaların hızlı bir şekilde devam edeceğini belirtti.  

Alt yapı çalışmalarının zahmetli ve pahalı olduğunu belirten Başkan Güven, ‘Karaağaçta altyapıdan dolayı ciddi derecede bir sıkıntımız vardı. Bu sıkıntımız da yolların kazıldıktan sonra çukur, toz, toprak olmasıydı. Bu bir altyapı çalışmasıydı. Bu altyapının çok zahmetli ve pahalı olduğunu hep söyledik. Karaağaç halkı tozdan, araçlarının çukurlara düşmesinden dolayı, değişik nedenlerle rahatsızlık yaşadılar. Doğal olarak da şikâyetler oldu. Onun için biz kendi gücümüzü, yapabileceklerimizi düzenleyip, planladıktan sonra hızlı bir şekilde bu asfalt çalışmalarına başladık. Öncelikle bizi anlayışla karşılayan ve şu ana kadar rahatsız olan Karaağaç ve Nardüzü halkına sabırlarından dolayı teşekkür ediyorum. Hepimizin amacı Arsuz’a hizmet etmek. Ama şunu da bilmeliyiz ki her şey bir anda olmaz. Şimdiye kadar 4,5-5 beş aya yakın bir süre geçti. Zaten asfaltımız devam ediyordu. Ama yavaş devam ediyordu. Şu anda biz Arsuz Belediyesi olarak hızlı bir şekilde asfalta başlamış olduk. Halkın bu şikâyetlerini asgari seviyeye indirmeye çalışacağız. Bundan dolayı mutluyuz. İnşallah bir ay içerisinde sorunların büyük bir bölümü çözülmüş olacaktır. Tekrardan Arsuz’a, Karaağaç’a asfaltımız hayırlı olsun,’ ifadelerini kullandı.

Yorum Gönder