Arsuz Belediyesi’nde Yeni Yıl Kutlaması

31 Aralık 2021 Cuma 14:40
Bu haber 415 kez okundu

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Belediyesi Nikâh Salonunda, belediye personelleri ile bir araya gelerek yeni yıllarını kutladı.

Arsuz Belediyesi'nde Yeni Yıl Kutlaması
 Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Belediyesi Nikâh Salonunda, belediye personelleri ile bir araya gelerek yeni yıllarını kutladı.
Arsuz Belediyesi Nikâh Salonunda gerçekleşen yeni yıl kutlama etkinliğinde tüm personelin yeni yılını kutlayan Başkan Asaf Güven, “Bizim bir arada olmamız ne kadar büyük ve ne kadar güçlü bir aile olduğumuzu gösteriyor. Herkesin farklı noktalarda olması ve işimizin aksamaması gerektiğini düşündüğümüz için nadirde olsa bir araya gelmeye çalışıyoruz. Sizler de biliyorsunuz ki neredeyse iki yıl süren pandemi sürecinden dolayı bir araya gelmeler, toplantılarda yapılmadı. Bu yüzden sizlerle bir araya çok fazla gelemedik. 2021 yılını geride bırakıp 2022 yılına gireceğiz. 2021 yılı maalesef dünya için, ülkemiz ve Arsuz’umuz için sıkıntılı geçti.  Pandemi sadece bize özel bir sıkıntı değil, küresel bir sıkıntıydı. 2022 yılından beklentimiz, 2021 yılına göre daha az sıkıntılı geçmesi yönünde. Hepinize yapmış olduğunuz çalışmalardan, göstermiş olduğunuz özveriden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni yılın hepimize sağlık, huzur getirmesi dileğiyle sizlerin, ailenizin ve tüm Arsuz’un yeni yılını kutluyorum,” ifadelerini kullandı.

Ardından tüm personeller bir araya gelerek aile fotoğrafı çekildi. 


Yorum Gönder