Arsuz Devlet Hastanesi'ne Başarılı ve Vizyon Sahibi Başhekim

17 Ağustos 2023 Perşembe 11:26
Bu haber 202 kez okundu

Arsuz Devlet Hastanesi'ne birçok alanda kendini kanıtlamış, İşinde Uzman Dr. Süha Şen atandı.

Arsuz Devlet Hastanesi'ne Başarılı ve Vizyon Sahibi Başhekim

Arsuz Devlet Hastanesi'ne birçok alanda kendini kanıtlamış, İşinde Uzman Dr. Süha Şen atandı.

Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Süha Şen, yeni yapılan Arsuz Devlet Hastanesi'nin Başhekimi oldu.

İşini severek yapan, kendini kanıtlamış, Türkiye'nin birçok ilinde çeşitli görevler alan Dr. Süha Şen, Arsuz bölgesine sağlık alanında güzel hizmetler sunacak.

36 yıldır sağlık sektöründe insanlarımıza şifa dağıtan Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Süha Şen, 1985 - 1988 yılları arasında Erzincan İl Sağlık ve Sosyal Yardım Müdürü olarak görev yaptı.

Başarılı ve dinamik başhekim daha sonra1999-2000 yıllarında Tokat İl Sağlık Müdürü, Tokat Devlet Hastanesi Başhekimlik görevi, Tokat Devlet Hastanesi Kan Bankası Müdürlüğü yaptı.

2005-2016 yılları arasında da TYİH Hastanesi Başhekim Yardımcılığı, 2016 2017 yılları arasında Beytepe Murat Erdi Eker Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı, 2019 - 2020 yılları arasında da Ankara Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekim Yardımcılığı görevini yürüttü.

İlmi, mesleki ve birçok başarılı akadrmik çalışmaların altına da İmza atan Dr. Şen, enfeksiyon hastalıkları üzerinde 20'nin üzerinde SCI, SCI Expanded SSCI ve AHCI dışındaki endeksler tarafından taranan dergilerde tanınmış uluslararası yayınevleri tarafından yayımlanmış kitapta ulusal ve uluslararası araştırma ve makale yazdı.

Enfeksiyon hastalıkları üzerine yurt içi ve yurt dışı özel sunumlar yaptı.

Arsuz Devlet Hastanesi'ne kısa bir süre önce Başhekim olarak atanan Dr. Süha Şen, gerek hastane personelinin, gerekse bölge halkının  takdirini kazandı.

Arsuz Devlet Hastanesi'ne ilk Başhekim olan Dr. Şen hastaneye birçok hizmetler kazandırmayı amaçlıyor.

#arsuzdevlethastanesi #arsuz #megamedya


Yorum Gönder