Arsuz Esnaf Dayanışma Derneği Faaliyetlerine Başladı

07 Mart 2020 Cumartesi 15:29
Bu haber 847 kez okundu

Arsuz’da Arsuz Esnaf Dayanışma Derneği (ARES-DER) kuruldu. Arsuz’da çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren saygın esnafın bir araya gelerek kurduğu ARES-DER Diyap Gökpınar başkanlığında üyeleri ile ilk genişletilmiş istişare toplantısını yaptı.

Arsuz Esnaf Dayanışma Derneği Faaliyetlerine Başladı
Arsuz’da Arsuz Esnaf Dayanışma Derneği (ARES-DER) kuruldu. Arsuz’da çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren saygın esnafın bir araya gelerek kurduğu ARES-DER  Diyap Gökpınar başkanlığında üyeleri ile ilk genişletilmiş istişare toplantısını yaptı.

Arsuz’daki esnafları bir çatı altında toplamak, çıkarlarını korumak, üyelerin her konuda hak ve menfaatlerini koruyup kollamak amacıyla yola çıktıklarını ifade eden başkan Diyap Gökpınar, üyeler arasında dayanışma bilincini geliştirmek, gittikçe artan zincir kuruluşlarla mücadele de çözüm odaklı projeler üretmek ve esnafların Arsuz’da bölgesel farklılıklar gösteren sıkıntılarına çözüm üretmek için bir araya geldiklerini belirtti.

Arsuz’un en eski işletmelerinden Pizza Dilara’da yapılan ilk toplantıda Mehmetçiğe moral vermek ve tek vücut halinde İdlib operasyonuna destek olmak amacıyla saygı duruşu ile başladı.

Toplan sonunda esnaflar arası alışverişi sağlamak amacıyla ‘Esnaf Kart’ projesi ile ilçede onlarca işletmenin katılımı ile indirimli Alışveriş Haftası ( Arsuz Shopping Fest ) yapılması kararlaştırıldı.

Yorum Gönder