Arsuz İş İnsanları Derneği’nden İTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

07 Kasım 2022 Pazartesi 15:34
Bu haber 360 kez okundu

Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Arsuz İş İnsanları Derneği'nden İTSO'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis Başkanı Zeki Altun ve Yönetim Kurulu Üyeleri ARİAD Başkanı Adnan Ağır ve Yönetim Kurulu Üyelerini nezaketle karşıladılar.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Arsuz Türkiye’nin en önemli tarım ve turizm merkezlerimizden biri. Tarihi, doğal güzellikleri ve denizi ile önemli bir potansiyele sahip. Bu potansiyelin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğine inanıyoruz. İTSO olarak üzerinde durduğumuz ve bölge ekonomisi için hayati öneme sahip olacak olan Arsuz Tarım OSB’nin kurulması için alt yapı çalışmaları devam etmektedir. Önümüzde süreçte Arsuz OSB’nin hayata geçirilmesi noktasında girişimlerimiz devam edecek. Tarım ve turizm potansiyeli yönünden en şanslı bölgemiz olan Arsuz, siz değerli iş adamlarımızın azim gayretleri ile daha iyi yerlere geleceğine inanıyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

ARİAD Başkanı Adnan Ağır ziyarette yaptığı konuşmasında ise, Hatay’ın ve bölgenin parlayan yıldızı olan Arsuz’a daha iyi hizmet edebilmek için yoğun bir şekilde çalışmalar yapıyoruz. Dernek olarak bölge ekonomisine değer katacak çalışmaların yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz de devam etmektedir.  Arsuz OSB’nin kurulması yönünde yapmış olduğunuz girişim ve gayretlerden ötürü de ayrıca teşekkür ediyoruz. ARİAD olarak sizleri her zaman yanımızda görmenin de onurunu yaşıyoruz. Bu vesile İTSO yönetimine bir kez daha hayırlı olsun diyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

Arsuz İş İnsanlarının Derneği’nin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis Başkanı Zeki Altun, İTSO Başkan Yardımcısı Mahir Taner, İTSO yönetim kurulu üyeleri Hıdır Güneş, Nedim Şaban, Ali Çitanak, Fuat Keser, Yılmaz Çağan, Levent Çam ve İTSO Meclis üyeleri yer aldı.





Yorum Gönder