Arsuz, İzmir ve İskenderun’u Unutmadı

02 Kasım 2020 Pazartesi 17:06
Bu haber 849 kez okundu

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nda, İzmir’deki deprem ve İskenderun’daki yangın felaketinden dolayı geçmiş olsun dileklerini iletti.

Arsuz, İzmir ve İskenderun'u Unutmadı
Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nda, İzmir’deki deprem ve İskenderun’daki yangın felaketinden dolayı geçmiş olsun dileklerini iletti. 
Arsuz Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nda konuşan Başkan Asaf Güven, geçtiğimiz günlerde İskenderun Denizciler Mahallesinde başlayan ve diğer mahallelere sıçrayan yangın ve İzmir’de yaşanan deprem sonrası tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. İzmir depreminde hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet dileyerek konuşmasına başlayan Başkan Güven, “Depremin kendisi öldürmez, yapılan binalar öldürür. Bu deprem aslında bize binaları yaparken ne kadar dikkat edilmesi gerektiğini gösteriyor. Hepsine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da Allahtan rahmet diliyorum. Orada doğal bir afet olması ve ölü sayısının fazla olması sebebiyle nelerin eksik olduğu yavaş yavaş ortaya çıkacaktır. Bizim yapacak bir şeyimiz varsa da gücümüz oranında buradan karşılamaya çalışacağız. Yaşanan bu afette vefat eden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.

İskenderun ilçemize bağlı mahallelerimizde içimizi acıtan yangın felaketi yaşandı. Bu yangınlar bilerek çıkarılıyorsa bin belasını versin çıkaranların, yok eğer kaza ise hepimizin daha dikkatli olması lazım. O çevrenin, yeşilliğin gitmesi, orada yaşayan hem bitki hem de hayvanların yanıp ölmesi çok acı. Allah bir daha böylesi bir durumu bizlere yaşatmasın diyor, bir kez daha komşu ilçemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum,” dedi.

Yorum Gönder