Arsuz Sahil Yürüyüş Yolu’na Tam Not

12 Temmuz 2016 Salı 18:07
Bu haber 1651 kez okundu

Arsuz Belediyesi’nin ilçeyi canlandıracak olan Sahil Düzenleme Projesi kapsamında hayata geçirdiği 2,5 kilometrelik sahil yürüyüş yolu ilk kez Ramazan Bayramı’nda görücüye çıktı. Muhteşem atmosferi ile hem Arsuzlular, hem de yerli ve yabancı turistleri karşılayan sahil yolu, peyzajı, oturma bankları, aydınlatmaları, plaj özelliğini koruyan kumsalı, denizi ile oldukça çok beğenildi.

Arsuz Sahil Yürüyüş Yolu'na Tam Not
9 günlük bayram tatilinde binlerce kişiye ev sahipliği yapan sahil yolunda yürüyüş yapan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya  hem Arsuzlular, hem sahil yolu evlerinin önünden geçen yazlıkçılar, hem de turistler teşekkür ederken, vatandaşların yürüyüş yolunda bol bol fotoğraf çektirdiği de dikkatlerden kaçmadı.

Başkan Culha’ya Vatandaştan Teşekkür

Vatandaşların sahil yolunu en güzel yatırım olarak değerlendirmesi ve yapılan rutin temizlik çalışmalarından dolayı da memnuniyetlerini dile getirmesi üzerine Başkan Nazım Culha, “Sahil yolunu yaparken iki şeye dikkat ettik. Biri temizlik, ikincisi emniyet. Temizlik işleri müdürlüğümüz sahilde sürekli temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyor, güvenlik tedbirleri de hem ilçe emniyet müdürlüğümüz, hem de zabıta birimimiz tarafından alınıyor. İnşallah daha güzel yatırımlara başlayacağız. Sizler daha güzellerine layıksınız" dedi.

Arsuz’un hem deniz kenti özelliğini daha da pekiştiren, hem de halkı denizle buluşturan sahil yürüyüş yolunun beğenilmesinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Nazım Culha, vatandaşlara hem doğal bir ortamda denize girmelerine, hem yürüyüşlerini yapabilmelerine, hem de denizin ve güneşin keyfini çıkarmalarına imkan tanıyan sahil yürüyüş yolunun açılışını görkemli bir şekilde temmuz ayı sonunda yapmayı planladıklarını ifade etti.

Yorum Gönder