Arsuz-Samandağ Yolunda Son Kontroller

03 Temmuz 2020 Cuma 14:26
Bu haber 923 kez okundu

Yapımı tamamlanan Arsuz- Samandağ yolu ve Kale Mahallesi Karakol binası inşaatlarında Hatay Valisi Rahmi Doğan , Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Müdür ve teknik heyetleri ve müteahhit firma temsilcileri ile birlikte açılış öncesi incelemelerde bulundular.

Arsuz-Samandağ Yolunda Son Kontroller
Yapımı tamamlanan Arsuz- Samandağ yolu ve Kale Mahallesi Karakol binası inşaatlarında Hatay Valisi Rahmi Doğan , Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı,  Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Müdür ve teknik heyetleri ve müteahhit firma temsilcileri ile birlikte açılış öncesi incelemelerde bulundular.

Önümüzdeki çok kısa bir sürede açılışı yapılacak olan yol ve karakol binasının tamamlanması üzerine son incelemeleri yapan heyetten yaklaşık 25 km olan yolun, bisiklet yolunun, trafik işaretlemeleri, cepler, yan yollar, şarampoller, heyelanı önleyici tedbirler ile karakol binasının tefrişatı dahil her şeyin tamamlandığının bilgisi alındı.

Hatay Valisi ve heyet önümüzdeki günlerde halkımızı hem ulaşım anlamında büyük kolaylığın, hem de yanında çok güzel manzara eşliğinde bisiklet yolu bulunan bir turizm yolunun kendilerini beklediğini ifade ettiler.

Yorum Gönder