Arsuz’a Hayırlı Olsun

13 Kasım 2018 Salı 23:25
Bu haber 743 kez okundu

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın Ankara’da spor federasyonları ve ilgili bakanlıkları ziyaretinde ilçeye talep ettiği Kapalı Spor Salonu için düğmeye basıldı.

Arsuz'a Hayırlı Olsun
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın Ankara’da spor federasyonları ve ilgili bakanlıkları ziyaretinde ilçeye talep ettiği Kapalı Spor Salonu için düğmeye basıldı.  
Sahadaki çalışmaların yanı sıra ilçenin sorunları ve çözüm önerilerini Ankara’ya taşıyan Musa Sarı, ilçenin sportif başarılarına katkı sunması açısından ilçede büyük eksikliği hissedilen kapalı spor salonunun Devlet ve hayırsever desteğiyle yapımı için İstanbul’da yaşayan ve daha önce Gökmeydan Mahallesinde okul yaptıran işadamı Naci Uyar ile görüştü. İşadamı Uyar’dan olumlu sonuç alınmasının ardından bir kısmı hayırseverden, kalan kısmı ise devletten olmak suretiyle protokole bağlanan kapalı spor salonunun temeli bugün Gökmeydan Mahallesi’ndeki Naci Uyar Anadolu Lisesi bahçesinde atıldı.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, beraberinde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Gökmeydan eski Belediye Başkanı Necim Bozkurt ve Okul Müdürü Hülya Peköz ile birlikte, aynı gün kapalıspor salonunun temelini inceledi. 
Projenin altı ayı sürede tamamlanacağını ifade eden Kaymakam Musa Sarı, “Kapalı spor salonunun belirlenen süreden önce tamamlanması için çalışıyoruz. En geç nisan – mayıs ayına yetişmesini planlıyoruz. Kapalıspor salonunun yapımına katkı sunan işadamı Naci Uyar’a ilçe adına ayrıca teşekkür ediyorum. Bu salon, yaz – kış çeşitli müsabakalara bütün okulların ortak katılımına da açılmak suretiyle ev sahipliği yapacak ve ilçemizin sportif başarılarına katkı sunacaktır. Kapalı spor salonumuz ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorum Gönder