Arsuz’a Yakışan Nikâh Salonu Kapılarını Açtı!

08 Ağustos 2017 Salı 12:17
Bu haber 1400 kez okundu

Arsuz Belediyesi tarafından yapılan modern nikâh salonu, ilk nikâh töreninde ışıltılı görünümüyle dikkat çekti.

Arsuz'a Yakışan Nikâh Salonu Kapılarını Açtı!
Arsuz Belediyesi tarafından yapılan modern nikâh salonu, ilk nikâh töreninde ışıltılı görünümüyle dikkat çekti.

Arsuz’u modern kent kimliğine kavuşturmak adına gerekli projeleri birer birer hayata geçiren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, yapımı tamamlanan modern ve konforlu nikâh salonunda ilk nikâhı kıyarak hizmete açtı. İlçede önemli derecede eksikliği hissedilen nikâh salonu sorunu da böylece çözüme kavuştu. Dünya evine girmeye hazırlanan çiftlere en mutlu günlerini unutulmaz bir mekânda ölümsüzleştirmeleri adına en ufak detayın bile düşünüldüğü muhteşem bir tesis daha ilçeye kazandırılmış oldu.

Altınkent sitesi civarında yapımı tamamlanan ve gelin odası, damat odası, nikâh salonu, mutfak, evlendirme bürosu gibi mimari yapısının yanı sıra, salona ayrı bir ışıltı katan Atatürk’ün dans ederken ki portresi ile modern ve mükemmel Arsuz nikâh salonu Arsuzlular tarafından da beğenildi. Yeni açılan salonda ilk nikâhı, şanslı Seda-Mehmet Ali Çiçek çiftine kıyan Başkan Culha, nikâh salonunun tüm özel günlerin kutlanmasının yanı sıra çok amaçlı salon olarak da kullanılabilecek vasıflara sahip olduğunu ifade etti.

 

En özel anlarını nikâh töreni ile ölümsüzleştirecek olan çiftler için tasarlanan nikâh salonunda ilk nikâhı kıymanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha; “Bu nikâhın çok özel bir anlamı var. İçerisinde bulunduğumuz salon ilk defa bir nikâha tanıklık ediyor. Bu salon, inşallah hem nikâhı kıyılacak ilk şanslı çiftimiz Seda ve Mehmet Ali'ye, hem de ilçemize hayırlı uğurlu olur. Kentimize yakışır bir salon oldu. Şu ana kadar nikâhlarımızı belediye hizmet binamızın bodrum katında kıymak zorundaydık. Ama gördüğümüz eksikliği ve ihtiyacı hızlı bir şekilde giderdik ve şu anda kentimize yakışır modern bir nikâh salonu oluşturduk" dedi.

 

Nikâh saatini beklemek ve hazırlıklarını tamamlamak için gelin ve damat odalarında heyecanla bekleyen Seda-Mehmet Ali Çiçek çifti, Başkan Culha'nın salona girmesiyle alkışlar arasında nikah masasına oturdu.

Neşeli anların yaşandığı ilk nikâh töreninde, gelin Seda Çiçek'in yüksek sesle verdiği evet yanıtına karşı damada "Gelinden güçlü bir evet geldi bunun değerini bil" diyerek takılan Başkan Culha, damadın da "Sonsuza dek evet" yanıtı ile genç çifti eş ilan etti ve gelin damadın ardından salondaki ilk imzayı attı. Nikâh defterini geline, kahve fincanlarını da damada takdim eden Başkan Culha, "Günün anısına hediye ettiğimiz kahve fincanları ile ilerleyen yıllarda hem kahve içer, hem bugünü, hem de bizleri hatırlarsınız" dedi.

 

Modern nikâh salonunda ilk kez ‘evet’ demenin heyecanını yaşayan Seda-Mehmet Ali Çiçek çifti, nikâh salonunu Arsuz’a kazandıran Belediye Başkanı Nazım Culha’ya teşekkür ederken, salonda kıyılan ilk nikâhın kendilerine denk gelmesinin sevinçlerini ikiye katladığını dile getirdi. 

 

Yorum Gönder